COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

HRK-HRK OLÉ Tříbarevné višňové řezy

Oblíbená kombinace višní  a čokolády, rychlá příprava

O nás 24 porcí

snadná příprava 40 minut

Přísady

Přísady

na recept HRK-HRK OLÉ Tříbarevné višňové řezy

Ještě potřebujeme:

plech na pečení (30 x 40 cm)
uzavíratelnou nádobu (objem asi 3 l)
elektrický ruční šlehač

Na těsto:

3 ks vejce
120 g cukr
1 balíček Vanilínový cukr Dr. Oetker
150 g mouka polohrubá
0,5 balíčky Kypřicí prášek do pečiva Dr. Oetker

Na náplň:

O nás 680 g kompot višňový (po odkapání) bez pecek
250 ml smetana ke šlehání 33%
1 balíček Creme Olé čokoládová příchuť Dr. Oetker
1 balíček Smeta-fix Dr. Oetker

Na ozdobení:

1 balíček Šlehačka v prášku Dr. Oetker
150 ml mléko polotučné studeného
50 g čokoláda hořká strouhané

preparation

příprava

1

Na přípravu těsta ušleháme vejce s cukrem a vanilínovým cukrem elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni do pěny. Přidáme mouku smíchanou s kypřicím práškem a ručně vařečkou vypracujeme dohladka. Těsto rozetřeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.

Elektrická trouba: 190 °C

Horkovzdušná trouba: 170 °C

Doba pečení: O nás 12 Minuty

2

Korpus necháme na plechu vychladnout.

3

Na přípravu náplně vlijeme do uzavíratelné mísy kompot i se šťávou. Přilijeme smetanu, přidáme Créme Olé a smeta-fix. Mísu pevně uzavřeme víkem. Několikrát intenzivně protřepeme (celkem 15-30 vteřin), tak aby byly všechny přísady dobře promíchané. Vše ještě důkladně promícháme metličkou nebo vařečkou, tak abychom suché přísady odstranili z okraje mísy a vmíchali do náplně. Náplní potřeme vychladlý korpus.

Nutriční hodnoty na recept HRK-HRK OLÉ Tříbarevné višňové řezy

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 565kJ
135kcal
787kJ
188kcal
Tuky 0g 0g
Sacharidy 0g 0g
Bílkoviny 0g 0g

Výrobky Dr.Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek