COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Hruškový tart s javorovým sirupem

(0)
0 0 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Nezaměnitelná kombinace hrušek, vanilky a javorového sirupu v tomto chutném tartu.

12 porcí

snadná příprava 35 minut

Přísady

Přísady

na recept Hruškový tart s javorovým sirupem

Na korpus:

400 g listové těsto

Na náplň:

100 g máslo
180 ml javorový sirup
2 KL Vanilková pasta Dr. Oetker
1 zarovnaná KL skořice mletá
4 ks hrušky (oloupané a na plátky nakrájené)
80 g ořechy pekanové nasekané
1 balíček Třtinový cukr s rumovou příchutí Dr. Oetker

Ještě potřebujeme:

koláčová forma (Ø 31 cm)

preparation

příprava

1

Na přípravu korpusu na pomoučené pracovní ploše vyválíme pomocí válečku listové těsto na plát o Ø  34 cm. Těsto naneseme na dno a okraje vymazané formy a vidličkou na několika místech propícháme.

2

Na přípravu náplně v kastrůlku rozpustíme máslo. Přidáme javorový sirup, vanilkovou pastu a skořici a asi 2 minuty povaříme. Na těsto naskládáme očištěné na plátky nakrájené hrušky a posypeme ořechy. Naneseme rovnoměrně náplň a povrch posypeme třtinovým cukrem. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.

Elektrická trouba: 190 °C

Horkovzdušná trouba: 170 °C

Doba pečení: 35 Minuty

3

Koláč necháme vychladnout.

Nutriční hodnoty na recept Hruškový tart s javorovým sirupem

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 967kJ
231kcal
1470kJ
351kcal
Tuky 17.42g 26.40g
Sacharidy 14.43g 21.86g
Bílkoviny 2.58g 3.91g

Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek