COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Karamelová žebírka marinovaná v černém pivu

(0)
0 0 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Skvělou karamelovou chuť žebírkám dodá Třtinový cukr karamelový Dr. Oetker. Vyzkoušejte i přípravu na grilu!

O nás 4 porce

snadná příprava 30 minut

Přísady

Přísady

na recept Karamelová žebírka marinovaná v černém pivu

Přísady:

1 kg vepřová žebírka
1 PL sůl
4 ks stroužek česneku
2 KL kmín mletý
500 ml pivo černé
1 ks pomeranč
1 ks citrón
2 PL zázvor čerstvý, strouhaný
4 balíčky Třtinový cukr karamelový Dr. Oetker
2 PL med

preparation

příprava

1

Žebírka omyjeme a osušíme, osolíme, potřeme rozetřeným česnekem a posypeme kmínem. Uložíme do pekáče.

2

Pomeranč a citrón vymačkáme, přidáme strouhaný zázvor, karamelový cukr a med. Marinádou potřeme připravená žebírka a zalijeme černým pivem. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.

Elektrická trouba: 200 °C

Horkovzdušná trouba: 180 °C

Doba pečení: 90 - 120 Minuty

3

Po upečení ihned podáváme s čerstvým pečivem nebo zeleninovým salátem.

Nutriční hodnoty na recept Karamelová žebírka marinovaná v černém pivu

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 762kJ
182kcal
184kJ
44kcal
Tuky 0g 0g
Sacharidy 0g 0g
Bílkoviny 0g 0g

Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek