COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Karamelové teplé mléko se šlehačkou  

(0)
5 2 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

Chutný teplý nápoj pro malé i velké mlsouny připravíte rychle a jednoduše i Vy z Pudingu Originál karamelového Dr. Oetker!

4 porce

snadná příprava 10 minut

Přísady

Přísady

na recept Karamelové teplé mléko se šlehačkou  

Ještě potřebujeme:

dezertní skleničky

Přísady:

1 balíček Originál Puding karamelový Dr. Oetker
900 ml mléko polotučné
3 PL moučkový cukr
4 PL salko

Na ozdobení:

smetana ke šlehání 33%
smetanové karamelky
1 balení Zdobení pestré Dr. Oetker

preparation

příprava

1

Na přípravu nápoje uvaříme řídký puding s mandlovým mlékem a moučkovým cukrem podle návodu na obale. Na dno pohárů nalejeme po 1 PL karamelizovaného slazeného mléka. Puding rozdělíme do pohárů a necháme mírně vychladnout.

2

Smetanu vyšleháme dotuha.

3

Poháry ozdobíme šlehačkou, nasekanými bonbony a cukrovým zdobením.

Nutriční hodnoty na recept Karamelové teplé mléko se šlehačkou  

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 959 kJ
229 kcal
360 kJ
86 kcal
Tuky 3.94 g 1.48 g
Sacharidy 39.19 g 14.68 g
Bílkoviny 8.02 g 3.01 g