COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Kokosový „salám“

(0)
0 0 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

Nepečený salám s datlovou pastou a Vanilkovým luskem Bourbon Dr. Oetker chutná skvěle a neměl by chybět na žádném vánočním stole.

asi 18 - 20 kusů

snadná příprava 15 minut

Přísady

Přísady

na recept Kokosový „salám“

Na hmotu:

20 g ovesné vločky jemně mleté
50 g kokos strouhaný
1 ks Vanilkový lusk Bourbon Dr. Oetker
320 g datle pasta

Na obalení:

100 g kokos strouhaný

Ještě potřebujeme:

elektrický ruční šlehač
potravinářská fólie

preparation

příprava

1

Na přípravu hmoty v míse rozmixujeme vločky pomocí ručního mixéru  najemno. Přidáme kokos, dřeň z lusku a datlovou pastu a ručně vypracujeme dohladka. Z hmoty vytvoříme váleček, který zabalíme do papíru na pečení a následně do potravinářské fólie. Uložíme do chladničky ztuhnout a poté vybalíme a nakrájíme na plátky.

Nutriční hodnoty na recept Kokosový „salám“

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 419 kJ
100 kcal
1608 kJ
384 kcal
Tuky 5.25 g 20.21 g
Sacharidy 15.33 g 58.97 g
Bílkoviny 1.05 g 4.05 g