COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Kokosový „salám“

(0)
0 0 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

Nepečený salám s datlovou pastou a Vanilkovým luskem Bourbon Dr. Oetker chutná skvěle a neměl by chybět na žádném vánočním stole.

asi 18 - 20 kusů

snadná příprava 15 minut

Přísady

Přísady

na recept Kokosový „salám“

Na hmotu:

20 g ovesné vločky jemně mleté
50 g kokos strouhaný
1 ks Vanilkový lusk Bourbon Dr. Oetker
320 g datle pasta

Na obalení:

100 g kokos strouhaný

Ještě potřebujeme:

elektrický ruční šlehač
potravinářská fólie

preparation

příprava

1

Na přípravu hmoty v míse rozmixujeme vločky pomocí ručního mixéru  najemno. Přidáme kokos, dřeň z lusku a datlovou pastu a ručně vypracujeme dohladka. Z hmoty vytvoříme váleček, který zabalíme do papíru na pečení a následně do potravinářské fólie. Uložíme do chladničky ztuhnout a poté vybalíme a nakrájíme na plátky.

Nutriční hodnoty na recept Kokosový „salám“

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 419 kJ
100 kcal
1608 kJ
384 kcal
Tuky 5.25 g 20.21 g
Sacharidy 15.33 g 58.97 g
Bílkoviny 1.05 g 4.05 g
Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek