COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Krémové chřestové pesto s ananasem

(0)
0 0 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

Výjimečné jarní pesto s Creme VEGA Dr. Oetker

asi 6 porcí

snadná příprava 20 minut

Přísady

Přísady

na recept Krémové chřestové pesto s ananasem

Krémové pesto:

250 g chřest zelený
sůl
1 ks kompot ananasových kostek (hmotnost odkapaného ovoce 135 g)
50 g parmazán
bazalka čerstvá 1 svazek nebo 1/2 květináče
stroužek česnek
50 g mandle sekané
1 balení Creme VEGA Dr. Oetker
pepř černý čerstvě mletý

preparation

příprava

1

Příprava

Chřest ve spodní třetině oloupeme a nakrájíme na kousky. Vaříme v osolené vodě přibližně 7 minut. Poté chřest vyndáme a odložíme stranou. Ananas necháme v cedníku okapat. Parmezán nastrouháme na hrubo. Listy bazalky otrháme, omyjeme a jemně osušíme. Česnek oloupeme a na hrubo rozmačkáme.

2

Postup

Chřest, parmezán, bazalku, česnek a ananas rozmixujeme nejlépe v kuchyňském robotu nebo v mixovací nádobě pomocí tyčového mixéru na homogenní hmotu. Přimícháme mandle a Creme VEGA a dochutíme kořením.

3

Pesto na 1 hodinu uložíme do chladničky. Podle chuti podáváme na krajíčcích bagety.

Nutriční hodnoty na recept Krémové chřestové pesto s ananasem

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 624 kJ
149 kcal
67 kJ
16 kcal
Tuky 11.95 g 1.29 g
Sacharidy 7.49 g 0.81 g
Bílkoviny 3.11 g 0.34 g
Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek