COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Kremrole s citrónovým krémem

(0)
0 0 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Křehké, svěží, dokonale citrónové a rozplývající se na jazyku kremrole s Třtinovým cukrem citrónovým Dr.Oetker.

12 porcí

snadná příprava 30 minut

Přísady

Přísady

na recept Kremrole s citrónovým krémem

Ještě potřebujeme:

plech na pečení
trubičky na pečení kremrolí
elektrický ruční šlehač
cukrářský sáček s řezanou trubičkou

Na těsto:

400 g listové těsto
trochu voda
1 ks vejce

Na krém:

3 ks bílek
240 g cukr
3 balení Třtinový cukr citrónový Dr. Oetker

preparation

příprava

1

Na přípravu kremrolí těsto pomocí válečku vyválíme na plát asi 3 mm. Těsto pomocí rádýlka nakrájíme asi na 2 cm široké pruhy. Pruhy potřeme pomocí mašlovačky vodou a navineme od užšího kraje k širšímu na trubičky. Kremrole naneseme na plech vyložený papírem na pečení a potřeme je pomocí mašlovačky rozšlehaným vejcem. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.

Elektrická trouba: 170 °C

Horkovzdušná trouba: 150 °C

Doba pečení: O nás 25 Minuty

2

Ještě teplé kremrole stáhneme z trubiček od širšího kraje k užšímu a necháme vychladnout.

3

Na přípravu krému v míse ve vodní horké lázni vyšleháme bílky s cukrem a třtinovými cukry elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni dotuha. Krémem naplníme cukrářský sáček a naplníme jím kremrole. Povrch kremrolí poprášíme moučkovým cukrem.

Nutriční hodnoty na recept Kremrole s citrónovým krémem

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 896kJ
214kcal
1449kJ
346kcal
Tuky 6.19g 9.98g
Sacharidy 35.31g 56.96g
Bílkoviny 2.50g 4.02g

Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek