COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Red Velvet s ovocem

(0)
4 7 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

de Luxe dort s Red Velvet Dr.Oetker

12 porcí

snadná příprava 35 minut

Přísady

Přísady

na recept Red Velvet s ovocem

Ještě potřebujeme:

dortová forma (Ø 26 cm)
elektrický ruční šlehač

Na těsto:

1 balení Red Velvet dort Dr. Oetker
125 ml smetana ke šlehání 33%
3 ks vejce

Na náplň:

125 ml smetana ke šlehání 33%
400 g zakysaná smetana
500 g ovoce (borůvky, maliny, jahody)

preparation

příprava

1

Na přípravu těsta vyšleháme směs na korpus se smetanou a vejci podle návodu na obale. Těsto naneseme do vymazané a moukou vysypané formy a uhladíme. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.

Elektrická trouba: 160 °C

Horkovzdušná trouba: 140 °C

Doba pečení: O nás 30 Minuty

2

Korpus necháme vychladnout.

3

Na příravu náplně vyšleháme směs na náplň se smetanou ke šlehání a zakysanou smetanou podle návodu na obale.

4

Korpus dvakrát podélně prořízneme. Na spodní díl korpusu naneseme jednu třetinu náplně a jednu třetinu očištěného ovoce. Zakryjeme druhým dílem, naneseme polovinu náplně a polovinu ovoce. Zakryjeme třetím dílem, potřeme zbytkem náplně a dozdobíme zbytkem ovoce. Dort uložíme do chladničky a necháme tuhnouz asi 2 hodiny.

Nutriční hodnoty na recept Red Velvet s ovocem

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 976kJ
233kcal
682kJ
163kcal
Tuky 17.95g 12.55g
Sacharidy 12.71g 8.89g
Bílkoviny 4.88g 3.41g

Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek