COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Baking Powder

Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky

Není želatina, jako želatina.  NOVINKA Želatina na  vaječnou tlačenku a aspiky Dr.Oetker byla speciálně vyvinuta na použití na vaječnou nebo salámovou tlačenku, aspiky a rosoly.  Je totiž mimořádně tuhá a výborně drží tvar. Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky stačí rozpustit ve vodě/nálevu/vývaru a použít dle Vašeho oblíbeného receptu.

TIP: Při přípravě rosolů a aspiků můžete obsah sáčku zalít 0,5 l horké vody z rychlovarné konvice.

Složení: jedlá vepřová želatina  

 

 

Přísady Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky

Alergenní složky

Tento výrobek může obsahovat/obsahuje tyto alergeny (podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničná mouka, ovesné vločky, mléko, vejce, lupinová mouka, skořápkové plody.
Konkrétní alergenní složky jsou zvýrazněny velkými písmeny na obale ve složení.

.

Nutriční hodnoty Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky

100 G HOTOVÉHO VÝROBKU 100 G VÝROBKU 1 PORCE HOTOVÉHO VÝROBKU: %*
Energie 0kJ
0kcal
0kJ
0kcal
0kJ
0kcal
0%
0%
Tuky 0g
0g
0g
0%
Nasycený tuky 0g
0g
0g
0%
Sacharidy 0g
0g
0g
0%
cukr 0g
0g
0g
0%
Bílkoviny 0g
0g
0g
0%
Sůl 0g
0g
0g
0%

Více informací o produktu.

Množství: 20g

0 Záložka