COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Baking Powder

Želatina na ztužení krémů

Čirá, jemně mletá Želatina na ztužení krémů Dr. Oetker je ideálním pomocníkem na přípravu smetanových, jogurtových, tvarohových krémů a náplní nebo na přípravu dezertů z ovocných šťáv.

Perfektně drží tvar.

Vždy se můžete spolehnout na Želatinu na ztužení krémů Dr. Oetker.

Je vyrobena z přírodní vepřové želatiny. 

 

 

Alergenní složky

Tento výrobek může obsahovat/obsahuje tyto alergeny (podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničná mouka, ovesné vločky, mléko, vejce, lupinová mouka, skořápkové plody.
Konkrétní alergenní složky jsou zvýrazněny velkými písmeny na obale ve složení.

Více informací o produktu

Množství: 20g