COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Baking Powder

Želatina na ztužení krémů

Želatina na ztužení krémů  Dr.Oetker nalezne v kuchyni opravdu všestranné použití. Ať už máte chuť na ovocné, jogurtové, smetanové nebo tvarohové želé nebo  pevné dortové krémy, vždy se můžete spolehnout na Želatinu na ztužení krémů Dr.Oetker.

Složení: jedlá vepřová želatina  

 

 

Přísady Želatina na ztužení krémů

Alergenní složky

Tento výrobek může obsahovat/obsahuje tyto alergeny (podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničná mouka, ovesné vločky, mléko, vejce, lupinová mouka, skořápkové plody.
Konkrétní alergenní složky jsou zvýrazněny velkými písmeny na obale ve složení.

.

Nutriční hodnoty Želatina na ztužení krémů

100 G HOTOVÉHO VÝROBKU 100 G VÝROBKU 1 PORCE HOTOVÉHO VÝROBKU: %*
Energie 0kJ
0kcal
0kJ
0kcal
0kJ
0kcal
0%
0%
Tuky 0g
0g
0g
0%
Nasycený tuky 0g
0g
0g
0%
Sacharidy 0g
0g
0g
0%
cukr 0g
0g
0g
0%
Bílkoviny 0g
0g
0g
0%
Sůl 0g
0g
0g
0%

Více informací o produktu.

Množství: 20g

0 Záložka