Flag
Filtry
Mražená pizza
PIZZA CASA DI MAMA

Pizza Casa di Mama svou jedinečností posouvá nabídku mražených pizz na ještě vyšší úroveň. Její mimořádnost spočívá v tom, že je jedinou mraženou pizzou na trhu, která není předpečená. To znamená, že těsto i všechny suroviny jsou čerstvé a Vaše pizza vykyne poprvé až přímo ve Vaší troubě. Díky tomu má upečená pizza tenké a křupavé těsto s nadýchanými okraji a bohatou oblohu. Pizza Casa di Mama je synonymem pro poctivou domácí pizzu jako od maminky, kterou si můžete vychutnat při jakékoli příležitosti v kruhu nejbližších. Aby Vám v troubě pizza správně vykynula a byla dokonale upečená, nesmí být narušen její tepelný řetězec. Pizzu proto vždy vkládejte do trouby vyhřáté na 250 °C přímo z mrazáku, čímž dosáhnete křupavého, vláčného a nadýchaného těsta. Dopřejte si domácí pohodu a užijte si čerstvě připravenou pizzu Casa di Mama.

Naše výrobky

5 výsledků

Jak si připravit pizzu Casa di Mama Diavola

Videonávod – krok za krokem k výtečné pizze!

JEDINÁ PIZZA, KTERÁ KYNE U VÁS V TROUBĚ

Základem pizzy Casa di Mama je nepředpečené těsto, které kyne poprvé až ve Vaší troubě. Těsto je po upečení křupavé a vláčné, nadýchané okraje a prvotřídní ingredience dělají z pizzy Casa di Mama autentický zážitek jako z čerstvé pizzy upečené doma.

Jedinečné čerstvé těsto chutná nejlépe, když je upečené v předehřáté troubě na 250 °C.

 

Casa di Mama chutná nejlépe při pečení v předehřáté troubě na 250 °C

Picture -

  1. Troubu důkladně předehřejeme
  2. Odstraníme ochrannou fólii a kartónovou podložku pod pizzou
  3. Papír na pečení ponecháme připevněný ke korpusu
  4. Pizzu spolu s papírem na pečení vložíme na plech a dáme péct do spodní třetiny trouby
  5. Pečeme 12–15 minut

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálních sítích