Na přípravu v kastrůlku uvaříme z pudingového prášku, mléka a cukru hustý puding.
Odstavíme, zakryjeme potravinářskou fólií a necháme vychladnout.
V kastrůlku v hrnci brusinky s cukrem povaříme doměkka. Přidáme ve vodě rozmíchaný Zlatý klas a za stálého míchání krátce povaříme. Odstavíme a necháme zchladnout.
Ve vyšší míse vyšleháme smetanu se Smeta-fixem šlehačem do polotuha. Postupně po částech zašleháme vychladlý puding a vyšleháme dohladka.
Piškoty nakrájíme a naneseme na dno pohárů. Na piškoty rozdělíme ovocný rozvar. Krémem naplníme cukrářský sáček a navrstvíme krém.
Dozdobíme povrch skořicí a uložíme do chladničky.
Související recepty
Dezerty
Dezerty
Dezerty