COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Broskev po své čokoládové stránce

(0)
0 0 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Výborný tvarohovo-pudingový dezert

O nás 4 porce

snadná příprava 20 minut

Přísady

Přísady

na recept Broskev po své čokoládové stránce

Na dezert:

1 balení Naturamyl Puding čokoládový Dr. Oetker
400 ml mléko polotučné
2 PL cukr do pudingu
220 - 250 g tvaroh polotučný měkkého
1 zarovnaná KL cukr do tvarohu
470 g kompot broskvový (po odkapání) (asi 8 půlek osušených broskví)

preparation

příprava

1

Puding uvaříme podle návodu se 400 ml mléka a cukrem. Odebereme 8 KL tvarohu a zbylý tvaroh vmícháme do pudingu. Broskve položíme na dezertní talířky kulatou stranou dolů (seřízneme trochu špičku, aby broskev nepadala) a naplníme je pudingovou směsí. Na každou broskev následně dáme po 1 KL odebraného tvarohu oslazeného cukru a párátkem nebo špejlí nakreslíme libovolný vzor.

Nutriční hodnoty na recept Broskev po své čokoládové stránce

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 1009kJ
241kcal
343kJ
82kcal
Tuky 0g 0g
Sacharidy 41.42g 14.04g
Bílkoviny 0g 0g

Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek