COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Broskev po své čokoládové stránce

(0)
0 0 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

Výborný tvarohovo-pudingový dezert

asi 4 porce

snadná příprava 20 minut

Přísady

Přísady

na recept Broskev po své čokoládové stránce

Na dezert:

1 balení Naturamyl Puding čokoládový Dr. Oetker
400 ml mléko polotučné
2 PL cukr do pudingu
220 - 250 g tvaroh polotučný měkkého
1 zarovnaná KL cukr do tvarohu
470 g kompot broskvový (po odkapání) (asi 8 půlek osušených broskví)

preparation

příprava

1

Puding uvaříme podle návodu se 400 ml mléka a cukrem. Odebereme 8 KL tvarohu a zbylý tvaroh vmícháme do pudingu. Broskve položíme na dezertní talířky kulatou stranou dolů (seřízneme trochu špičku, aby broskev nepadala) a naplníme je pudingovou směsí. Na každou broskev následně dáme po 1 KL odebraného tvarohu oslazeného cukru a párátkem nebo špejlí nakreslíme libovolný vzor.

Nutriční hodnoty na recept Broskev po své čokoládové stránce

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 1009 kJ
241 kcal
343 kJ
82 kcal
Tuky 3.81 g 1.29 g
Sacharidy 41.42 g 14.04 g
Bílkoviny 10.70 g 3.63 g
Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek