COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Dort s mascarpone bez pečení

Připravte si dort bez pečení z korpusu z datlí, mandlí a kokosu a jemným krémem ze Zlatého klasu Dr. Oetker a mascarpone.

O nás 12 porcí

snadná příprava 30 minut

Přísady

Přísady

na recept Dort s mascarpone bez pečení

Ještě potřebujeme:

dortová forma (Ø 26 cm)
ponorný mixér
elektrický ruční šlehač

Na korpus:

170 g datle měkké bez pecek
140 g mleté mandle
70 g kokos strouhaný
150 ml kokosový olej
3 PL med tekutý
2 PL mléko polotučné

Na náplň:

1 balíček Zlatý klas Dr. Oetker
500 ml mléko polotučné
70 g cukr
500 g mascarpone
1 balíček Želatina na ztužení krémů Dr. Oetker
100 ml voda

preparation

příprava

1

Na přípravu korpusu v míse smícháme datle, mandle a kokos. Přidáme kokosový olej, med a mléko a vše ponorným mixérem rozmixujeme dohladka. Směs naneseme na dno formy vyložené papírem na pečení a uložíme asi na 1 hodinu do chladničky ztuhnout.

2

Na přípravu náplně uvaříme Zlatý klas s mlékem a cukrem podle návodu na obale a za občasného zamíchání necháme vychladnout. Do mísy vložíme mascarpone, přidáme vychladlý Zlatý klas a elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni vyšleháme dohladka. Želatinový ztužovač smícháme s vodou podle návodu na obale a ihned vmícháme do náplně. Náplň naneseme na korpus a uhladíme. Uložíme nejméně na 2 hodiny do chladničky ztuhnout.

Nutriční hodnoty na recept Dort s mascarpone bez pečení

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 1813kJ
433kcal
138kJ
33kcal
Tuky 0g 0g
Sacharidy 0g 0g
Bílkoviny 0g 0g

Výrobky Dr.Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek