COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Halušky s jablky a skořicí

(0)
0 0 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

Sladké Halušky Dr. Oetker s neodolatelnou kombinací jablek a Skořicového cukru Dr. Oetker.

4 porce

snadná příprava 15 minut

Přísady

Přísady

na recept Halušky s jablky a skořicí

Na těsto:

1 balení Halušky Dr. Oetker
300 ml voda studená

Na obložení a polití:

3 ks jablek středně velkých (očištěných a nakrájených na plátky)
50 ml voda
2 balíčky Skořicový cukr Dr. Oetker
200 g tvaroh strouhaný
50 g rozinky
150 g máslo rozpuštěné

Ještě potřebujeme:

hrnec
sítko na halušky
pánev teflonová

preparation

příprava

1

Halušky připravíme s vodou podle návodu na obale.

2

Na obložení vložíme plátky jablek do pánve. Přidáme vodu a skořicový cukr a na mírném ohni krátce podusíme.

3

Halušky rozdělíme na talíře a naneseme jablka. Posypeme tvarohem a rozinkami. Nakonec zalijeme máslem.

Nutriční hodnoty na recept Halušky s jablky a skořicí

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 1959 kJ
468 kcal
745 kJ
178 kcal
Tuky 31.69 g 12.09 g
Sacharidy 43.99 g 16.79 g
Bílkoviny 4.59 g 1.75 g