COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Jahodová bonboniéra

(0)
0 0 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

Originální sladká ovocná bonboniéra, která potěší i jednoduchou přípravou.

asi 25 kusů

snadná příprava 20 minut

Přísady

Přísady

na recept Jahodová bonboniéra

Přísady:

500 g jahody čerstvé velké

Na polití a ozdobení:

1 balíček Poleva světlá Dr. Oetker
1 balíček Poleva tmavá Dr. Oetker
1 balíček Poleva mléčná Dr. Oetker
Zdobení tmavé Dr. Oetker
Zdobení 4 druhy zlaté/stříbrné Dr. Oetker

Ještě potřebujeme:

papír na pečení

preparation

příprava

1

Na přípravu bonboniéry jahody omyjeme a osušíme, ale stopky neodstraníme.

2

Polevy rozpustíme podle návodu na obale a jahody v nich namáčíme. Odkládáme je na papír na pečení. Ihned je posypeme zdobením a necháme zatuhnout. Některé jahody přestříkáme barevně odlišnou polevou.

Nutriční hodnoty na recept Jahodová bonboniéra

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 381 kJ
91 kcal
1093 kJ
261 kcal
Tuky 5.65 g 16.14 g
Sacharidy 10.00 g 28.58 g
Bílkoviny 0.56 g 1.61 g
Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek