COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Kynuté koláčky s tvarohovým pudingem a ovocem

(0)
4 1 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

vždy se vám podaří

24 kusů

střední obtížnost 20 minut

Přísady

Přísady

na recept Kynuté koláčky s tvarohovým pudingem a ovocem

Ještě potřebujeme:

plech na pečení

Na těsto:

1 balení Buchty Dr. Oetker
260 ml voda vlažná
120 ml olej

Na náplň:

1 balíček Zlatý klas Dr. Oetker
300 ml mléko polotučné
30 g cukr
1 balíček Vanilínový cukr Dr. Oetker
250 g tvaroh polotučný měkký

Na ozdobení:

50 g pistácie nasekané
300 g meruňky nebo švestky (nakrájené)
1 ks vejce
2 zarovnaná PL moučkový cukr

preparation

příprava

1

Na koláčky připravíme těsto na buchty s vodou a olejem podle návodu na obale. Po vykynutí těsto rozdělíme těsto na 24 kusů, rozválíme na tloušťku asi 1 cm a z každého dílku vytvarujeme kuličky. Pomocí dna skleničky z kuliček vytvarujeme placku s vyšším okrajem.

2

Na přípravu náplně připravíme Zlatý klas s mlékem (300 ml), cukrem (30 g) a vanilínovým cukrem podle návodu na obale a necháme vychladnout. Přidáme tvaroh a vymícháme dohladka.

3

Náplní naplníme středy koláčků, povrch ozdobíme ovocem, posypeme pistáciemi a okraje koláčků potřeme rozšlehaným vejcem. Koláčky položíme na plech vyložený papírem na pečení. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.

Elektrická trouba: 180 °C

Horkovzdušná trouba: 160 °C

Doba pečení: 20 minut

4

Po vychladnutí posypeme moučkovým cukrem a podáváme.

Nutriční hodnoty na recept Kynuté koláčky s tvarohovým pudingem a ovocem

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 678 kJ
162 kcal
829 kJ
198 kcal
Tuky 9.97 g 12.16 g
Sacharidy 15.28 g 18.63 g
Bílkoviny 3.76 g 4.58 g
Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek