Flag

Kynuté koláčky s tvarohovým pudingem a ovocem

24 kusů
Středně obtížné
20
vždy se vám podaří
Přísady
Příprava
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty

Picture - Hero image
Suroviny
Ještě potřebujeme
plech na pečení

Přísady

Na těsto
1 baleníBuchty Dr. Oetker
260 mlvoda vlažná
120 mlolej
Na náplň
1 balíčekZlatý klas Dr. Oetker
300 mlmléko polotučné
30 gcukr
1 balíčekVanilínový cukr Dr. Oetker
250 gtvaroh polotučný měkký
Na ozdobení
50 gpistácie nasekané
300 gmeruňky nebo švestky (nakrájené)
1 ksvejce slepičí
2 zarovnané PLmoučkový cukr
Picture - Buchty Dr. Oetker
Picture - Zlatý klas Dr. Oetker
Picture - Vanilínový cukr Dr. Oetker
1

Na koláčky připravíme těsto na buchty s vodou a olejem podle návodu na obale. Po vykynutí těsto rozdělíme těsto na 24 kusů, rozválíme na tloušťku asi 1 cm a z každého dílku vytvarujeme kuličky. Pomocí dna skleničky z kuliček vytvarujeme placku s vyšším okrajem.

2

Na přípravu náplně připravíme Zlatý klas s mlékem (300 ml), cukrem (30 g) a vanilínovým cukrem podle návodu na obale a necháme vychladnout. Přidáme tvaroh a vymícháme dohladka.

3

Náplní naplníme středy koláčků, povrch ozdobíme ovocem, posypeme pistáciemi a okraje koláčků potřeme rozšlehaným vejcem. Koláčky položíme na plech vyložený papírem na pečení. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.

Doba pečení: 20 minut

Elektrická trouba: 180 °C

Horkovzdušná trouba: 160 °C

4

Po vychladnutí posypeme moučkovým cukrem a podáváme.