COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Laskonky Pavlova

(0)
5 1 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Pavlova dort Dr. Oetker nabízí inspirativní a velmi atraktivní recepty. Křehké sněhové těsto lahodně propojené pikantním malinovým krémem v originálním provedení. S přidáním kokosu vykouzlíte originální a velmi chutné laskonky.

O nás 20 - 25 ks

snadná příprava 25 minut

Přísady

Přísady

na recept Laskonky Pavlova

Ještě potřebujeme:

elektrický ruční šlehač
plech na pečení
cukrářský sáček s hladkou trubičkou

Na korpus:

1 balení Pavlova dort Dr. Oetker
150 ml voda
100 g kokos strouhaný

Na krém:

malinový krém (součást balení)
400 - 500 ml smetana ke šlehání 33%

preparation

příprava

1

Na přípravu laskonek v míse pečlivě vyšleháme směs s vodou elektrickým ručním šlehačem podle návodu na obale. Do těsta krátce zašleháme kokos. Cukrářský sáček naplníme těstem a na plech vyložený papírem na pečení vytvoříme laskonky. Vložíme do předehřáté trouby na 150 °C, teplotu ihned snížíme na 110 °C a sušíme.

Elektrická trouba: 110 °C

Horkovzdušná trouba: 90 °C

Doba sušení: 90 Minuty

2

Troubu vypneme a laskonky necháme v uzavřené troubě vychladnout.

3

Na slepení vyšleháme krém se smetanou elektrickým ručním šlehačem podle návodu na obale. Cukrářský sáček naplníme krémem, kterým slepíme vždy dvě laskonky k sobě.

Nutriční hodnoty na recept Laskonky Pavlova

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 615kJ
147kcal
1206kJ
288kcal
Tuky 9.58g 18.79g
Sacharidy 1.76g 3.46g
Bílkoviny 0.76g 1.49g

Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek