Hmotnost: 15 gram
Prvotřídní 100% sušené vaječné bílky z chovů slepic ve volném výběhu. Pro přípravu sněhového těsta, polev a jako zdroj proteinu do smoothies a kaší.
Sněhové pusinky (asi 50 ks)
Obsah sáčku se 150 ml vody důkladně vyšleháme šlehačem alespoň 5 minut. Poté za stálého šlehání postupně přidáváme 250 g cukru a šleháme, dokud se nezačnou tvořit ostré špičky.
Tuhým sněhem naplníme cukrářský sáček a na plechu vyloženém papírem na pečení tvoříme pusinky. Vložíme do trouby a sušíme 1,5 až 2 hodiny v elektrické troubě při 110 °C nebo v horkovzdušné troubě při 90 °C.
Související recepty
Sladké pečení
Sladké pečení
Sladké pečení
Sladké pečení
Sladké pečení
Sladké pečení
Sladké pečení
Sladké pečení
Sladké pečení