COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Malinová Pavlova

(0)
2 7 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

křehká a pikantní

asi 8 porcí

střední obtížnost 40 minut

Přísady

Přísady

na recept Malinová Pavlova

Ještě potřebujeme:

cukrářský sáček
plech na pečení

Na korpus:

4 ks bílek
220 g moučkový cukr
2 PL ocet
2 KL Solamyl bez lepku Dr. Oetker

Na ozdobení:

500 ml smetana ke šlehání 33%
1 balíček Malinová náplň Dr. Oetker
300 g maliny čerstvé

preparation

příprava

1

V míse ušleháme elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni bílky do sněhové konzistence. Přidáme cukr, ocet a důkladně vše vyšleháme a ke konci vmícháme Solamyl.

2

Vypracované těsto pomocí lžic naneseme do kulatého tvaru na plech vyložený papírem na pečení. Vložíme do předehřáté trouby a sušíme.

Elektrická trouba: 100 °C

Horkovzdušná trouba: 80 °C

Doba sušení: 60 minut

dále po 60 minutách snížíme teplotu a sušíme při mírně přiotevřené troubě:

Elektrická trouba: 70 °C

Horkovzdušná trouba: 50 °C

Doba sušení: 60 - 120 minut

3

Po upečení odstraníme papír na pečení a necháme vychladnout.

4

Náplň připravíme podle návodu na obale.

5

Na vychladlý korpus dáme polovinu malin. Připravenou náplň naplníme do cukrářského sáčku a nazdobíme na korpus. Dozdobíme zbylými malinami.

Nutriční hodnoty na recept Malinová Pavlova

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 1390 kJ
332 kcal
1013 kJ
242 kcal
Tuky 20.53 g 14.99 g
Sacharidy 33.82 g 24.68 g
Bílkoviny 1.94 g 1.42 g