COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Malinová Pavlova

(0)
2 7 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

křehká a pikantní

asi 8 porcí

střední obtížnost 40 minut

Přísady

Přísady

na recept Malinová Pavlova

Ještě potřebujeme:

cukrářský sáček
plech na pečení

Na korpus:

4 ks bílek
220 g moučkový cukr
2 PL ocet
2 KL Solamyl bez lepku Dr. Oetker

Na ozdobení:

500 ml smetana ke šlehání 33%
1 balíček Malinová náplň Dr. Oetker
300 g maliny čerstvé

preparation

příprava

1

V míse ušleháme elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni bílky do sněhové konzistence. Přidáme cukr, ocet a důkladně vše vyšleháme a ke konci vmícháme Solamyl.

2

Vypracované těsto pomocí lžic naneseme do kulatého tvaru na plech vyložený papírem na pečení. Vložíme do předehřáté trouby a sušíme.

Elektrická trouba: 100 °C

Horkovzdušná trouba: 80 °C

Doba sušení: 60 minut

dále po 60 minutách snížíme teplotu a sušíme při mírně přiotevřené troubě:

Elektrická trouba: 70 °C

Horkovzdušná trouba: 50 °C

Doba sušení: 60 - 120 minut

3

Po upečení odstraníme papír na pečení a necháme vychladnout.

4

Náplň připravíme podle návodu na obale.

5

Na vychladlý korpus dáme polovinu malin. Připravenou náplň naplníme do cukrářského sáčku a nazdobíme na korpus. Dozdobíme zbylými malinami.

Nutriční hodnoty na recept Malinová Pavlova

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 1390 kJ
332 kcal
1013 kJ
242 kcal
Tuky 20.53 g 14.99 g
Sacharidy 33.82 g 24.68 g
Bílkoviny 1.94 g 1.42 g