COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Malinová Pavlova

(0)
1 2 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

křehká a pikantní

O nás 8 porcí

střední obtížnost 40 minut

Přísady

Přísady

na recept Malinová Pavlova

Ještě potřebujeme:

cukrářský sáček
plech na pečení

Na korpus:

4 ks bílek
220 g moučkový cukr
2 PL ocet
2 KL Solamyl bez lepku Dr. Oetker

Na ozdobení:

500 ml smetana ke šlehání 33%
1 balíček Malinová smetanová náplň Dr. Oetker
300 g maliny čerstvé

preparation

příprava

1

V míse ušleháme elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni bílky do sněhové konzistence. Přidáme cukr, ocet a důkladně vše vyšleháme a ke konci vmícháme Solamyl.

2

Vypracované těsto pomocí lžic naneseme do kulatého tvaru na plech vyložený papírem na pečení. Vložíme do předehřáté trouby a sušíme.

Elektrická trouba: 100 °C

Horkovzdušná trouba: 80 °C

Doba sušení: 60 Minuty

dále po 60 minutách snížíme teplotu a sušíme při mírně přiotevřené troubě:

Elektrická trouba: 70 °C

Horkovzdušná trouba: 50 °C

Doba sušení: 60 - 120 Minuty

3

Po upečení odstraníme papír na pečení a necháme vychladnout.

4

Smetanovou náplň připravíme podle návodu na obale.

5

Na vychladlý korpus dáme polovinu malin. Připravenou smetanovou náplň naplníme do cukrářského sáčku a nazdobíme na korpus. Dozdobíme zbylými malinami.

Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek