Flag

Proteinové trifle

asi 4 porce
Jednoduché
20
Lahodná vrstva po vrstvě. Vanilkový puding a jablka se promění v lahodné trifle, které hýčká chuťové pohárky.
Přísady
Příprava
Náš tip
Proteinový trifle lze dle potřeby ozdobit pistáciemi.
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty

Picture - Hero image

Přísady

Přísady
2 ksjablek malé červené
1 KLmáslo přepuštěné
bezlepkové sušenky (pár kusů)
šťáva z limetky
400 gHigh Protein Pudding Vanille Dr. Oetker
1

Omytá jablka nakrájená na šestiny nakrájíme na plátky. Na nepřilnavé pánvi rozpustíme máslo při střední teplotě a jablka podusíme po dobu asi 7 minut. Poté dochutíme limetkovou šťávou a necháme vychladnout.

2

Sušenky nalámeme na kousky. Jednotlivé vrstvy nanášíme do velké skleněné mísy nebo menších sklenic: nejprve kousky, pak puding a následně jablka. Vrstvy opakujeme, dokud máme ingredience. Připravený trifle podáváme vychlazený.

Náš tip

  • Proteinový trifle lze dle potřeby ozdobit pistáciemi.