Flag

Pudingový dort

asi 12 porcí
Jednoduché
40
Lákavý dort plný ovocné chuti v kombinaci s Premium pudingem vanilkovým Dr. Oetker a Malinovou náplní Dr. Oetker
Přísady
Příprava
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty

Picture - Hero image
Náčiní
Ještě potřebujeme
dortová forma (Ø 26 cm)
elektrický ruční šlehač
potravinářská fólie

Přísady

Na korpus
300 gpiškoty dětské kulaté
Na náplň
470 gkompot broskvový (po odkapání)
2 balíčkyPremium Puding Pravá Vanilka smetanová Dr. Oetker
1 lmléko polotučné
70 gcukr
1 KLVanilková pasta Dr. Oetker
Na ozdobení
1 balíčekMalinová náplň Dr. Oetker
500 mlsmetana ke šlehání 33%
250 gmaliny čerstvé
Picture - Premium Puding Pravá Vanilka smetanová Dr. Oetker
Picture - Vanilková pasta Dr. Oetker
Picture - Malinová náplň Dr. Oetker
1

Na přípravu náplně necháme kompot na sítku důkladně odkapat.

2

Ve větším hrnci uvaříme z pudingového prášku, mléka a cukru puding, do kterého na konci vaření přimícháme vanilkovou pastu.

3

Dortovou formu vyložíme jednou vrstvou piškotů. Na piškoty nalijeme část uvařeného pudingu a naneseme další vrstvu piškotů. Broskve nakrájíme na malé kousky a navrstvíme na piškoty. Postup opakujeme do spotřebování surovin. Končíme vrstvou pudingu. Povrch zakryjeme potravinářskou fólií, zatěžkáme plochým talířem a necháme asi 3 hodiny v chladničce, nejlépe však do druhého dne, ztuhnout.

4

Na ozdobení vyšleháme náplň se smetanou podle návodu na obale. Náplň naneseme na povrch dortu a dozdobíme ovocem.