COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Red Velvet dezert ve skle

(0)
5 2 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

neodolatelný

asi 8 porcí

snadná příprava 35 minut

Přísady

Přísady

na recept Red Velvet dezert ve skle

Ještě potřebujeme:

dortová forma (Ø 26 cm)
elektrický ruční šlehač
dezertní skleničky

Na těsto:

1 balení Red Velvet dort Dr. Oetker
125 ml smetana ke šlehání 33%
3 ks vejce

Na náplň:

125 ml smetana ke šlehání 33%
200 ml zakysaná smetana
400 g maliny

preparation

příprava

1

Na přípravu těsta v míse vyšleháme směs na těsto se smetanou a vejci elektrickým ručním šlehačem podle návodu na obale. Těsto naneseme do vymazané a moukou vysypané formy a uhladíme. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.

Elektrická trouba: asi 160 °C

Horkovzdušná trouba: asi 140 °C

Doba pečení: asi 30 minut

2

Korpus necháme vychladnout.

3

Na přípravu náplně vyšleháme směs na náplň se smetanou a zakysanou smetanou podle návodu na obale.

4

Korpus rozdrobíme a střídavě s náplní a malinami vrstvíme do skleněných pohárů.

Nutriční hodnoty na recept Red Velvet dezert ve skle

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 1369 kJ
327 kcal
770 kJ
184 kcal
Tuky 23.46 g 13.26 g
Sacharidy 24.61 g 13.90 g
Bílkoviny 7.20 g 4.07 g