COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Red Velvet dezert ve skle

(0)
5 2 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

neodolatelný

asi 8 porcí

snadná příprava 35 minut

Přísady

Přísady

na recept Red Velvet dezert ve skle

Ještě potřebujeme:

dortová forma (Ø 26 cm)
elektrický ruční šlehač
dezertní skleničky

Na těsto:

1 balení Red Velvet dort Dr. Oetker
125 ml smetana ke šlehání 33%
3 ks vejce

Na náplň:

125 ml smetana ke šlehání 33%
200 ml zakysaná smetana
400 g maliny

preparation

příprava

1

Na přípravu těsta v míse vyšleháme směs na těsto se smetanou a vejci elektrickým ručním šlehačem podle návodu na obale. Těsto naneseme do vymazané a moukou vysypané formy a uhladíme. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.

Elektrická trouba: asi 160 °C

Horkovzdušná trouba: asi 140 °C

Doba pečení: asi 30 minut

2

Korpus necháme vychladnout.

3

Na přípravu náplně vyšleháme směs na náplň se smetanou a zakysanou smetanou podle návodu na obale.

4

Korpus rozdrobíme a střídavě s náplní a malinami vrstvíme do skleněných pohárů.

Nutriční hodnoty na recept Red Velvet dezert ve skle

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 1369 kJ
327 kcal
770 kJ
184 kcal
Tuky 23.46 g 13.26 g
Sacharidy 24.61 g 13.90 g
Bílkoviny 7.20 g 4.07 g