COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Rozkvetlé perníkové řezy

Sladké jaro na talíři

O nás 30 porcí

snadná příprava 15 minut

Přísady

Přísady

na recept Rozkvetlé perníkové řezy

Ještě potřebujeme:

plech na pečení (30 x 40 cm)
elektrický ruční šlehač

Na těsto:

1 balení Perník Dr. Oetker
400 ml voda
120 ml olej

Na náplň:

2 balíčky Creme Olé vanilka příchuť Dr. Oetker
600 ml mléko polotučné studeného
200 g švestková povidla

Na ozdobení:

1 balení Květiny oplatkové Dr. Oetker

preparation

příprava

1

Směs na přípravu těsta vysypeme do mísy, přidáme vodu, olej a připravíme podle návodu na obale. Těsto nalijeme na dva vymazané a moukou vysypané plechy. Plechy postupně vložíme do předehřáté trouby a pečeme.

Elektrická trouba: 170 °C

Horkovzdušná trouba: 150 °C

Doba pečení: O nás 15 Minuty

2

Upečené pláty perníků necháme vychladnout.

3

Na přípravu náplně vyšleháme Créme Olé s mlékem podle návodu na obale. Vychladlý plát potřeme povidly, polovinou náplně a přiložíme druhý plát. Povrch potřeme zbylou náplní a uložíme do chladničky.

4

Řezy před podáváním ozdobíme oplatkovými květinami

Nutriční hodnoty na recept Rozkvetlé perníkové řezy

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 465kJ
111kcal
716kJ
171kcal
Tuky 0g 0g
Sacharidy 0g 0g
Bílkoviny 0g 0g

Výrobky Dr.Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek