Flag

Švestková pomazánka

asi 2 sklenic
Jednoduché
140
Lehce opilá švestková pomazánka s Vanilkovou pastou a Černým kakaem Dr. Oetker.
Přísady
Příprava
Náš tip
Pomazánka se výborně hodí na potření lívanců, palačinek a vdolků. Nebo jako náplň do koláčů a buchet.
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty

Picture - Hero image

Přísady

Přísady
200 gsušené švestky
240 mlrum
4 PLmandlové plátky pražené
4 KLjavorový sirup
2 KLČerné kakao Dr. Oetker prosáté
2 KLVanilková pasta Dr. Oetker
7 - 8 PLvoda horká
Ještě potřebujeme
elektrický mixér
2 kssklenice
Picture - Černé kakao Dr. Oetker prosáté
Picture - Vanilková pasta Dr. Oetker
1

Na přípravu pomazánky švestky v misce zalijeme rumem a necháme alespoň 2 hodiny macerovat. Poté je scedíme, necháme důkladně okapat a nakrájíme na menší kousky. Smícháme s mandlemi, sirupem, kakaem, vanilkovou pastou a vodou a rozmixujeme na hladkou pomazánku.

Náš tip

  • Pomazánka se výborně hodí na potření lívanců, palačinek a vdolků. Nebo jako náplň do koláčů a buchet.