COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Švestková pomazánka

(0)
0 0 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

Lehce opilá švestková pomazánka s Vanilkovou pastou a Černým kakaem Dr. Oetker.

asi 2 sklenic

snadná příprava 20 minut

Přísady

Přísady

na recept Švestková pomazánka

Přísady:

200 g sušené švestky
240 ml rum
4 PL mandlové plátky pražené
4 KL javorový sirup
2 KL Černé kakao Dr. Oetker prosáté
2 KL Vanilková pasta Dr. Oetker
7 - 8 PL voda horká

Ještě potřebujeme:

elektrický mixér
2 ks sklenice

preparation

příprava

1

Na přípravu pomazánky švestky v misce zalijeme rumem a necháme alespoň 2 hodiny macerovat. Poté je scedíme, necháme důkladně okapat a nakrájíme na menší kousky. Smícháme s mandlemi, sirupem, kakaem, vanilkovou pastou a vodou a rozmixujeme na hladkou pomazánku.

Nutriční hodnoty na recept Švestková pomazánka

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 2319 kJ
554 kcal
795 kJ
190 kcal
Tuky 1.25 g 0.43 g
Sacharidy 81.50 g 27.91 g
Bílkoviny 3.71 g 1.27 g