COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Vegan ořechové tartaletky s čokoládovým krémem

(0)
0 0 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

Nejen na slavností příležitost se hodí toto křehké ořechové-čokoládové potěšení s Vega gelem Dr. Oetker.

O nás 6 porcí

střední obtížnost 30 minut

Přísady

Přísady

na recept Vegan ořechové tartaletky s čokoládovým krémem

Na korpus:

60 g ořechy lískové mleté
80 g kokos strouhaný
60 g ovesné vločky
špetka sůl
2 zarovnaná KL kokosový cukr
100 g kokosový olej změklý
2 KL Vanilková pasta Dr. Oetker

Na krém:

350 ml kokosové mléko
100 g čokoláda hořká rozpuštěná
2 PL javorový sirup
1 balíček VEGA Gel Dr. Oetker
150 ml voda

Na ozdobení:

50 g pistácie neosolené
150 g maliny čerstvé

Ještě potřebujeme:

6 ks formičky na tartaletky (Ø 10 cm)

preparation

příprava

1

Na přípravu korpusu v míse smícháme ořechy, kokos, vločky, sůl a cukr. Přidáme kokosový olej a pastu a ručně důkladně promícháme. Hmotu rozdělíme do vymazaných a moukou vysypaných formiček. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.

Elektrická trouba: 180 °C

Horkovzdušná trouba: 160 °C

Plynová trouba: 180 °C

Doba pečení: O nás 10 Minuty

2

Tartaletky necháme ve formičkách vychladnout.

3

Na přípravu krému v míse smícháme mléko s čokoládou a sirupem. Vega gel smícháme s vodou, nalijeme do kastrůlku a přivedeme do varu. Povaříme asi 1 minutu a ihned vmícháme do krému. Krém naneseme na tartaletky.

4

Povrch ozdobíme nasekanými pistáciemi a malinami.

Nutriční hodnoty na recept Vegan ořechové tartaletky s čokoládovým krémem

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 1993kJ
476kcal
1055kJ
252kcal
Tuky 41.89g 22.17g
Sacharidy 29.19g 15.44g
Bílkoviny 6.50g 3.44g
Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek