COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Baking Powder

Vanilínový cukr

Vanilínový cukr Dr.Oetker je oblíbenou přísadou do pečení již od roku 1894. A není jen oblíbenou, ale tou nejoblíbenější. Hospodyně v České republice spotřebují ročně více než 770 tun Vanilinového cukru Dr.Oetker!

Vanilínový cukr již přes sto let tak nachází uplatnění v pečivu, sladkých jídlech, dezertech a nápojích, kde zjemňuje a zvýrazňuje sladkou chuť svým vanilínovým aromatem.

1 balíček je vyvinutý pro 500 g mouky nebo 500 ml tekutiny.

 

 

Vanilínový cukr (309 receptů)

Přísady Vanilínový cukr

Alergenní složky

Tento výrobek může obsahovat/obsahuje tyto alergeny (podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničná mouka, ovesné vločky, mléko, vejce, lupinová mouka, skořápkové plody.
Konkrétní alergenní složky jsou zvýrazněny velkými písmeny na obale ve složení.

.

Nutriční hodnoty Vanilínový cukr

100 G HOTOVÉHO VÝROBKU 100 G VÝROBKU 1 PORCE HOTOVÉHO VÝROBKU: %*
Energie 0kJ
0kcal
0kJ
0kcal
0kJ
0kcal
0%
0%
Tuky 0g
0g
0g
0%
Nasycený tuky 0g
0g
0g
0%
Sacharidy 0g
0g
0g
0%
cukr 0g
0g
0g
0%
Bílkoviny 0g
0g
0g
0%
Sůl 0g
0g
0g
0%

Více informací o produktu.

Množství: 0