Vanilkový cukr Dr. Oetker přináší jedinečnou kombinaci dvou extraktů z vanilky Bourbon s mletým vanilkovým luskem, který dodává cukru výraznější autentickou kořeněnou až dřevitou chuť i vůni pravé vanilky.
Vanilkový lusk má přirozeně výraznou kořeněnou vůni a milovníci vanilky tuto dřevitou vůni a chuť oceňují.
Plná chuť a vůně vanilky se naplno rozvine až při pečení, vaření nebo přípravě dezertů, kdy se vanilka propojí s ostatními ingrediencemi a zahřátím se její aroma zjemní a zvýrazní.
Vanilkový cukr Dr. Oetker s novou recepturou nabízí vysokou kvalitu a jedinečnou recepturu.
Ideální do těst, na dochucení krémů, na posypání sladkých jídel i na obalování vanilkových rohlíčků. Vanilkový cukr používejte jako Vanilínový cukr (1 sáček místo 1 sáčku).
Pro posypání či obalení pečiva smíchejte 1 Vanilkový cukr se 100 g moučkového cukru.
Dopřejte si neodolatelnou chuť a vůni pravé vanilky.
Vanilka je skutečným fenoménem a její aroma je nezapomenutelné. Vanilka je celosvětově nejoblíbenější sladká příchuť. Více informací o vanilce a množství inspirativních receptů najdete na
Vanilka | Dr. Oetker