Flag
Picture - SubBrand logo

Casa di Mama Diavola

Hmotnost: 405 gram

Jediná pizza na nepředpečeném těstě. Poprvé kyne až u vás doma. Poctivá pizza s pikantním kalábrijským salámem a feferonkami.

Příprava

  1. Troubu důkladně předehřejeme. Před pečením pizzu nerozmrazujte. 2 .Odstraníme ochrannou fólii a kartonovou podložku pod pizzou. Papír na pečení ponecháme připevněný ke korpusu.
  2. Pizzu spolu s papírem na pečení vložíme na plech a dáme péct do spodní třetiny trouby.
  3. Doba pečení: 12 - 15 minut. Elektrická trouba 250 °C, horkovzdušná trouba 230 °C, plynová trouba st 4, Před konzumací se ujistěte, že je výrobek důkladně propečený.
Další informace
Chci zjistit více

Podobné výrobky

Další chutné nápady pro vás

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálních sítích