Flag

Borůvkový krémeš

20 porcí
Středně obtížné
120
Ovocná varianta oblíbeného zákusku s netradičním fialovým krémem se Zlatým klasem Dr. Oetker.
Přísady
Příprava
Náš tip
Místo smetany ke šlehání můžeme použít 2 balíčky Šlehačky v prášku Dr. Oetker, kterou připravíme podle návodu na obalu.
Náš tip
Borůvkový kompot můžeme nahradit 300 g mraženého lesního ovoce, které na pánvi povaříme se 100 ml vody a 3 PL cukru krystal. Rozmixujeme a dále postupujeme podle návodu. Pokud nechceme mít v krému slupky a semínka z ovoce, rozmixovanou směs přecedíme přes hustší sítko.
Náš tip
Pokud se listové těsto při pečení nafoukne, po upečení na něj zlehka položíme vlhkou utěrku.
Náš tip
Kremeš krájíme důkladně vychlazený, a to čistým nožem, který po každém řezu utřeme papírovou utěrkou.
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty