Na 1. vrstvu rozpustíme polevu podle návodu na obale a do ní vmícháme v kastrůlku ohřátou smetanu a nalámané sušenky. Směs rozdělíme stejnoměrně na dno pohárů.
Na 2. vrstvu oloupeme jablko a hrušku a nakrájíme je na malé kousky. Vložíme do misky a vmícháme pastu a citrónovou šťávu. V kastrůlku rozpustíme cukr na karamel. Odstavíme z plotny, vmícháme kousky ovoce a naneseme do pohárů na čokoládovou vrstvu.
Na 3. vrstvu v míse šlehačem na středním stupni vyšleháme tvaroh se smetanou dohladka. Přidáme cukr a krátce vyšleháme. VEGA Gel připravíme s vodou podle návodu na obale a ihned vmícháme do tvarohové směsi. Poté naneseme do pohárů na vrstvu ovoce a uhladíme. Uložíme na 30 minut do chladničky.
Před podáváním ozdobíme karamelovým toppingem.
Související recepty
Dezerty
Dezerty