Flag

Ovesné tyčinky

asi 12 porcí
Jednoduché
30
Zdravá snídaně doma i na cesty s Ovesnou kaší Natural Len, chia Dr. Oetker
Přísady
Příprava
Náš tip
V receptu lze použít ovesnou kaši Dr. Oetker libovolné preference.
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty

Picture - Hero image
Suroviny
Ještě potřebujeme
plech na pečení s vyšším okrajem (20 x 30 cm)

Přísady

Na těsto
2 balíčkyOvesná kaše Natural Len, chia
1 KLKypřicí prášek do pečiva s vinným kamenem Dr. Oetker
1 KLskořice mletá
0,5 KLsůl
60 mljavorový sirup
125 gjablečné pyré
125 mlmandlové mléko
2 KLkokosový olej
1 KLBourbon Extrakt Vanilka Madagaskar Dr. Oetker
Na obložení
jahody
borůvky
Picture - Ovesná kaše Natural Len, chia
Picture - Kypřicí prášek do pečiva s vinným kamenem Dr. Oetker
Picture - Bourbon Extrakt Vanilka Madagaskar Dr. Oetker
1

Na přípravu těsta v míse smícháme ovesné kaše s kypřicím práškem, skořicí a solí. Přidáme sirup, pyré, mléko, olej a extrakt a vymícháme dohladka. Těsto nalijeme do plechu vyloženého papírem na pečení a uhladíme.

2

Na obložení omyjeme jahody a nakrájíme na plátky. S borůvkami je naneseme na povrch. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.

Doba pečení: asi 20 minut

Elektrická trouba: 180 °C

Horkovzdušná trouba: 160 °C

3

Necháme vychladnout a poté nakrájíme na tyčinky.

4

Skladujeme ve vzduchotěsné nádobě v chladničce nebo je můžeme zamrazit.

Náš tip

  • V receptu lze použít ovesnou kaši Dr. Oetker libovolné preference.