Kypřicí prášek do pečiva Dr. Oetker garantuje hospodyním úspěch v kuchyni již přes 100 let!
Příprava
Další informace
Chci zjistit více
Popis výrobku
Kvalita prověřená již přes 100 let je pro Vás zárukou úspěchu při pečení.
Originál je jen jeden.
Kypřicí prášek do pečiva Dr. Oetker škrobový na 1/2 mouky.
Používáme při přípravě třeného, křehkého, piškotového těsta, perníků apod. Jednoduše rozmícháme v mouce a přidáme do těsta.
Kypřicí prášek do pečiva Dr. Oetker garantuje hospodyním úspěch v kuchyni již přes 100 let! S tímto produktem zakládal lékárník Dr. August Oetker svou firmu, kdy pod názvem Backin vyvinul v roce 1893 Kypřicí prášek do pečiva přesně na 1/2 kg mouky.
Kypřicí prášek do pečiva Dr. Oetker zaručuje, že Vaše těsto bude VŽDY kypré a nadýchané.
Složení
kypřicí látky (dihydrogedifosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný), 22% kukuřičný škrob. Může obsahovat stopy (MLÉKO, LUPINOVÁ MOUKA, OBILOVINY obsahující LEPEK).