Buďte fit

Skvělý tip na snídani

Nejenom zdravá strava, ale i pravidelný příjem tekutin a pohyb na čerstvém vzduchu, nejlépe v přírodě, prospívá našemu tělu i duši. Zní to jednoduše, ale v každodenním shonu je těžké dodržovat i jednoduchá doporučení. 

Ovšem, i malá změna může hodně znamenat. Zkuste nevynechávat snídani – vždyť Ovesnou kaši Dr. Oetker máte připravenou během minutky. Zasytí Vás a dodá energii do každého dne. Prospějete nejenom svému tělu, ale i mysli! 

Nejste-li aktivní sportovec, můžete si alespoň několikrát týdně udělat čas na procházku v okolí domova či pracoviště. Možná objevíte něco zajímavého, protože i prostředí, které dobře známe, se mění. 

A určitě se budete cítit lépe – vyzkoušejte si to!

1

Tipy na servírování

Ovesné kaše Dr. Oetker jsou připraveny v sáčcích po jedné porci. Stačí přidat půl hrnku horké vody (150 ml) a rychlá snídaně či svačina je hotova.

Všechny kaše Dr. Oetker můžete servírovat v miskách a přidávat do nich libovolné kombinace Vašich oblíbených surovin.

Typy na dochucení:

  • Čerstvé ovoce
  • Med, javorový sirup, sirup z agáve
  • Mletá skořice, muškátový oříšek
  • Kousky horké čokolády
  • Strouhaný kokos
  • Ořechy podle vlastního výběru
  • Chutný džem libovolné chuti

Příprava kaší je tak jednoduchá, že ji můžete svěřit i starším dětem, které už dávají pozor, aby se neopařily. Rády si připraví čerstvou odpolední svačinu pro sebe i pro své kamarády.

2

Rýžová kaše Chia Natural

Semínka chia jsou známé už od dob starých Aztéků a Mayů. Jsou bohatým přírodním zdrojem 3 a 6 omega mastných kyselin, jsou bohaté na vlákninu, vápník, vitamíny skupiny B a antioxidanty. Pomáhají doplnit chybějící energii a podporují koncentraci. Jsou také skvělým doplňkem při hubnutí, protože dodávají pocit nasycení na delší dobu.

Rýžová kaše Chia Natural Dr. Oetker je bez přidaného cukru a můžete si jí libovolně dochutit podle Vašich nejoblíbenějších surovin.

                                                 

3

Tip

  • Celiakie je autonomní onemocnění způsobené lepkem což je bílkovina obsažená v pšenici, žitu, ječmeni nebo ovsi. 
  • Pokud člověk trpící celiakií konzumuje potraviny obsahující lepek, objeví se reakce imunitního systému proti buňkám tenkého střeva. Důsledkem je zápal a poškození tenkého střeva (místo, kde člověk vstřebává z potravy většinu živin)
  • Rýže patří mezi přirozené bezlepkové potraviny společně s bramborami, kukuřicí, amarentem a výrobky z něho, sójou, pohankou a dalšími.
Souhlas se sledováním

Byli bychom rádi za váš souhlas, abychom my a naši partneři mohli používat soubory cookies a podobné technologie a mohli díky tomu pochopit, jak naše internetové stránky využíváte. Umožní nám to lépe porozumět vašemu uživatelskému chování a můžeme mu naše internetové stránky přizpůsobit. Dále bychom spolu s našimi partnery rádi používali tyto údaje pro vytváření personalizovaných nabídek na jejich platformách. Pokud s tím souhlasíte, klikněte, prosím, na „Souhlasím“. Podrobnější informace naleznete v našich Zásadách ochrany osobních údajů. Svůj názor můžete změnit kdykoliv.

Nezbytné funkce

K zajištění základních funkcí našich internetových stránek potřebujeme soubory cookies a podobné technologie. Patří sem např. uložení těchto nastavení. Je nezbytně nutné, abyste je nevypínali.

Vždy aktivní
Analýzy a personalizace

Dále bychom se rádi dozvěděli, jak využíváte naše internetové stránky, abychom je pro vás a ostatní uživatele mohli optimalizovat. Pro tento účel používáme soubory cookies a podobné technologie mapující chování uživatelů, což nám pomáhá vylepšit pro vás naši nabídku.

Ano

Odmítám

(Re-)Marketing / sdílení údajů se třetími stranami

Pro uzpůsobení našich marketingových kampaní vašim potřebám potřebujeme shromáždit údaje o tom, jak se na naše internetové stránky dostáváte a jak interagujete s našimi reklamami. Díky tomu pro vás můžeme vytvářet nejen lepší reklamy, ale také obsah. Naši marketingoví partneři tyto informace používají také ke svým vlastním účelům, např. k personalizaci vašeho účtu nebo profilu na jejich platformě.

Ano

Odmítám