COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Cheesecake s kakaem, datlemi a kokosem

(0)
0 0 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

Zdravé mlsání doplněné o extra čokoládovou chuť s Polevou de Luxe extra tmavou Dr. Oetker.

asi 12 porcí

snadná příprava 30 minut

Přísady

Přísady

na recept Cheesecake s kakaem, datlemi a kokosem

Na korpus:

250 g datle bez pecek
150 ml voda vlažná
8 zarovnaná PL ovesné vločky
5 zarovnaná PL kokos strouhaný
40 g ořechy lískové mleté
3 zarovnaná KL Holandské kakao Dr. Oetker

Na náplň:

150 ml kokosové mléko
1 balíček Poleva de Luxe extra tmavá Dr. Oetker
2 balení tofu bílé natural
2 ks banán
2 PL datlový sirup

Na ozdobení:

1 balení Zdobení tmavé Dr. Oetker
20 ks datle

Ještě potřebujeme:

dortová forma (Ø 26 cm)
ponorný mixér

preparation

příprava

1

Na přípravu korpusu datle vložíme do misky, zalijeme je vlažnou vodou a necháme asi 20 minut odstát. Přidáme ovesné vločky, kokos, ořechy a kakao a pomocí pononého mixéru vše rozmixujeme. Směs naneseme a přitlačíme na dno vymazané a papírem na pečení vyložené formy. Korpus vložíme do chladničky a necháme ztuhnout.

2

Na přípravu náplně v kastrůlku zahřejeme kokosové mléko. Do mléka nalámeme polevu a za stálého míchání ji necháme rozpustit. V míse pomocí ponorného mixéru rozmixujeme tofu s banány dohladka. Do směsi vmícháme mléko s polevou a přisladíme datlovým sirupem. Náplň naneseme na korpus a uhladíme. Cheesecake uložíme do chladničky a necháme asi 2 hodiny tuhnout.

3

Před podáváním povrch cheesecaku posypeme zdobením a datlemi.

Nutriční hodnoty na recept Cheesecake s kakaem, datlemi a kokosem

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 900 kJ
215 kcal
804 kJ
192 kcal
Tuky 8.91 g 7.95 g
Sacharidy 34.79 g 31.06 g
Bílkoviny 3.27 g 2.92 g
Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek