COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Chilli con carne s černým kakaem

(0)
0 0 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

Příjemně pikantní chilli con carne s Černým kakaem Dr. Oetker vás mile překvapí nejen svou kakaovou chutí.

asi 4 - 6 porcí

snadná příprava 20 minut

Přísady

Přísady

na recept Chilli con carne s černým kakaem

Přísady:

2 PL olej
1 ks cibule velká
3 stroužek česnek
500 g hovězí maso mleté
1 KL kmín drcený
1,5 KL oregano sušené
1 KL papriky uzená
0,5 KL koriandr mletý
1 - 2 ks chilli paprička
1 ks skořice
1 ks bobkový list
0,5 KL kmín římský drcený
0,5 KL chilli mleté
1 KL cukr třtinový
sůl
pepř černý
2 zarovnaná KL Černé kakao Dr. Oetker
1 PL rajčatový protlak
1 konzerva rajčata drcená
250 ml hovězí vývar
1 konzerva fazole červené

K podávání:

zakysaná smetana
koriandr

Ještě potřebujeme:

pánev velká

preparation

příprava

1

Na přípravu omáčky v pánvi na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Až začne hnědnout, přidáme najemno nasekaný česnek a asi minutu restujeme. Přidáme maso a dobře ho rozmělníme. Osolíme, opepříme a restujeme do hněda.  Postupně přidáváme všechno koření a na konci černé kakao. Přidáme protlak, rajčata a vývar a pod pokličkou dusíme asi 90 minut. Nakonec přidáme propláchnuté fazole a ještě asi 10 minut provaříme.

2

Podáváme se zakysanou smetanou a koriandrem.

Nutriční hodnoty na recept Chilli con carne s černým kakaem

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 4208 kJ
1005 kcal
2391 kJ
571 kcal
Tuky 21.35 g 12.13 g
Sacharidy 4.33 g 2.46 g
Bílkoviny 21.08 g 11.98 g