COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Jemná mramorová bublanina

(0)
0 0 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

s kakaovým pudingem

asi 24 porcí

snadná příprava 30 minut

Přísady

Přísady

na recept Jemná mramorová bublanina

Ještě potřebujeme:

plech na pečení (30 x 40 cm)

Na těsto:

7 ks vejce
100 g cukr
1 balíček Vanilínový cukr Dr. Oetker
1 PL olej
110 g hladká mouka
1 balíček Kypřicí prášek do pečiva Dr. Oetker
1 balení Naturamyl Puding kakaový Dr. Oetker
500 ml mléko polotučné
40 g cukr

Na ozdobení:

400 g zakysaná smetana
2 balíčky Vanilínový cukr Dr. Oetker
1 balíček Poleva tmavá Dr. Oetker

preparation

příprava

1

Na přípravu těsta vyšleháme elektrickým ručním šlehačem na středním stupni vejce, cukr, vanilínový cukr a olej do pěny. Vmícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Těsto nalejeme do vymazaného plechu.

2

Podle návodu na obale uvaříme puding a vychladlý ho pomocí PL dávkujeme na těsto. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.

Elektrická trouba: 180 °C

Horkovzdušná trouba: 160 °C

Doba pečení: asi 25 minut

3

Po upečení na ještě teplý moučník nalejeme dvě smetany smíchané s vanilínovým cukrem.

4

Polevu připravíme podle návodu na obale, odstřihneme růžek a moučník dozdobíme.

Nutriční hodnoty na recept Jemná mramorová bublanina

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 607 kJ
145 kcal
808 kJ
193 kcal
Tuky 7.17 g 9.55 g
Sacharidy 15.66 g 20.89 g
Bílkoviny 4.14 g 5.51 g
Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek