COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Jemná mramorová bublanina

(0)
0 0 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

s kakaovým pudingem

O nás 24 porcí

snadná příprava 30 minut

Přísady

Přísady

na recept Jemná mramorová bublanina

Ještě potřebujeme:

plech na pečení (30 x 40 cm)

Na těsto:

7 ks vejce
100 g cukr
1 balíček Vanilínový cukr Dr. Oetker
1 PL olej
110 g hladká mouka
1 balíček Kypřicí prášek do pečiva Dr. Oetker
1 balení Naturamyl Puding kakaový Dr. Oetker
500 ml mléko polotučné
40 g cukr

Na ozdobení:

400 g zakysaná smetana
2 balíčky Vanilínový cukr Dr. Oetker
1 balíček Poleva tmavá Dr. Oetker

preparation

příprava

1

Na přípravu těsta vyšleháme elektrickým ručním šlehačem na středním stupni vejce, cukr, vanilínový cukr a olej do pěny. Vmícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Těsto nalejeme do vymazaného plechu.

2

Podle návodu na obale uvaříme puding a vychladlý ho pomocí PL dávkujeme na těsto. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.

Elektrická trouba: 180 °C

Horkovzdušná trouba: 160 °C

Doba pečení: O nás 25 Minuty

3

Po upečení na ještě teplý moučník nalejeme dvě smetany smíchané s vanilínovým cukrem.

4

Polevu připravíme podle návodu na obale, odstřihneme růžek a moučník dozdobíme.

Nutriční hodnoty na recept Jemná mramorová bublanina

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 607kJ
145kcal
808kJ
193kcal
Tuky 7.17g 9.55g
Sacharidy 15.66g 20.89g
Bílkoviny 4.14g 5.51g

Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek