COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Kakaová bublanina s višněmi

(0)
0 0 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Lahodná kakaová bublanina, nejen k rannímu čaji, s Holandským kakaem Dr. Oetker. Dokonalá barva, chuť a příjemná vůně.

24 porcí

snadná příprava 20 minut

Přísady

Přísady

na recept Kakaová bublanina s višněmi

Na těsto:

340 g kompot višňový (po odkapání)
350 g mouka polohrubá
1 balíček Kypřicí prášek do pečiva Dr. Oetker
2 zarovnaná PL Holandské kakao Dr. Oetker
200 g cukr
1 balíček Vanilínový cukr Dr. Oetker
2 balíčky Třtinový cukr s rumovou příchutí Dr. Oetker
4 ks vejce
125 ml olej
125 ml voda

Ještě potřebujeme:

plech na pečení s vyšším okrajem (30 x 40 cm)
elektrický ruční šlehač

preparation

příprava

1

Na přípravu bublaniny necháme kompot důkladně na sítku odkapat.

2

Na přípravu těsta v míse smícháme mouku s kypřicím práškem, kakaem, cukrem, vanilínovým cukrem a třtinovým cukrem. Přidáme vejce, olej a vodu a vymícháme dohladka. Těsto nalijeme  na vymazaný a moukou vysypaný plech a uhladíme. Na povrch těsta stejnoměrně rozložíme odkapané višně. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.

Elektrická trouba: 190 °C

Horkovzdušná trouba: 170 °C

Doba pečení: 30 Minuty

3

Bublaninu necháme vychladnout. Poté ji můžeme pocukrovat moučkovým cukrem.

Nutriční hodnoty na recept Kakaová bublanina s višněmi

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 703kJ
168kcal
1156kJ
276kcal
Tuky 0g 0g
Sacharidy 0g 0g
Bílkoviny 0g 0g

Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek