COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Křehký koláč s hruškami

(0)
0 0 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Křehký koláč s hruškami

O nás 12 porcí

snadná příprava 35 minut

Přísady

Přísady

na recept Křehký koláč s hruškami

Ještě potřebujeme:

koláčová forma (Ø 31 cm)
koláčová forma (Ø 31 cm)

Na těsto:

220 g hladká mouka
špetka sůl
150 g máslo změklé
1 ks žloutek
1 PL voda

Na náplň:

2 balíčky Zlatý klas Dr. Oetker
750 ml mléko polotučné
50 g cukr
1 balíček Vanilkový cukr Dr. Oetker
50 g máslo

Na ozdobení:

5 ks hrušky
1 balíček Skořicový cukr Dr. Oetker

preparation

příprava

1

Na přípravu těsta v kastrůlku rozpustíme máslo. Do mísy nalámeme čokoládu, zalijeme ji horkým máslem a necháme ji rozpustit. Do teplé směsi přidáme cukr, extrakt, sůl a vejce a metličkou vymícháme dohladka. Poté přidáme kakao smíchané se Zlatým klasem a metličkou vše vymícháme dohladka. Těsto naneseme na vymazaný a papírem na pečení vyložený plech a uhladíme. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.

Elektrická trouba: 170 °C

Horkovzdušná trouba: 150 °C

Doba pečení: O nás 30 Minuty

2

Brownies necháme na plechu zcela vychladnout.

Nutriční hodnoty na recept Křehký koláč s hruškami

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 1034kJ
247kcal
925kJ
221kcal
Tuky 15.07g 13.45g
Sacharidy 23.61g 21.08g
Bílkoviny 4.51g 4.03g

Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek