Ideální do těst, na dochucení krémů, na posypání sladkých jídel i na obalování vanilkových rohlíčků. Vanilkový cukr používejte jako Vanilínový cukr (1 sáček místo 1 sáčku). Pro posypání či obalení pečiva smíchejte 1 Vanilkový cukr se 100 g moučkového cukru.
Dopřejte si neodolatelnou chuť a vůni pravé vanilky. Vanilka je skutečným fenoménem a její aroma je nezapomenutelné. Vanilka je celosvětově nejoblíbenější sladká příchuť. Více informací o vanilce a množství inspirativních receptů najdete na Vanilka | Dr. Oetker
Složení
cukr, extrakty z vanilky Bourbon, 1,2% extrahovaný mletý vanilkový lusk. Může obsahovat stopy MLÉKA a OBILOVIN obsahujících LEPEK..
Výživové hodnoty
* % = % denní hodnoty
Velikost porce g
na 100 g
Energetická hodnota
Tuky
Nasycené tuky
Sacharidy
Cukr
Bílkoviny
Sůl
1680
kJ 395
kcal
0,1 g
0 g
98 g
96 g
0,1 g
0 g
Při změně receptury je nevyhnutelné, že produkty s odlišným složením, jmenovitě se starou recepturou a novou recepturou, lze po určitou dobu stále nalézt v obchodě pod stejným obchodním názvem. Doporučujeme si proto vždy přečíst seznam ingrediencí, abyste se ujistili, že produkty neobsahují žádné látky, u kterých máte podezření, že by u vás mohly vyvolat intoleranční reakci/alergii.
Získejte pravidelnou dávku inspirace přímo do vaší e-mailové schránky! Přihlaste se k odběru newsletteru a budeme vás pravidelně informovat o nejnovějších receptech, cenných tipech, exkluzivních soutěžích a zajímavých výrobcích.