COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Kuřecí prsíčka v těstíčku

(0)
0 0 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

Kuřecí kousky v těstíčku z piva, bylinek a čedaru, se Solamylem bez lepku Dr. Oetker budou na párty jako dělané.

4 porce

snadná příprava 20 minut

Přísady

Přísady

na recept Kuřecí prsíčka v těstíčku

Přísady:

50 g Solamyl bez lepku Dr. Oetker
50 g hladká mouka
2 KL sušené bylinky
sůl
pepř
česnek utřený (2 stroužky)
60 ml mléko polotučné
60 ml pivo světlé
1 ks vejce
30 g tvrdý sýr čedar, nastrouhaný
400 g kuřecí prsíčka

Ještě potřebujeme:

pánev
olej na smažení

preparation

příprava

1

Na přípravu v míse smícháme škrob s moukou, bylinkami, solí a pepřem. Přidáme česnek, mléko, pivo, vejce a sýr a důkladně vše promícháme.

2

Kuřecí prsíčka omyjeme a nakrájíme na proužky. Vložíme do těstíčka a necháme asi hodinu marinovat.

3

Poté smažíme v pánvi na rozpáleném oleji dozlatova. Pokládáme na ubrousky, abychom se zbavily přebytečného oleje.

Nutriční hodnoty na recept Kuřecí prsíčka v těstíčku

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 1093 kJ
261 kcal
611 kJ
146 kcal
Tuky 7.03 g 3.93 g
Sacharidy 10.33 g 5.77 g
Bílkoviny 37.08 g 20.72 g