COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Kuřecí prsíčka v těstíčku

(0)
0 0 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

Kuřecí kousky v těstíčku z piva, bylinek a čedaru, se Solamylem bez lepku Dr. Oetker budou na párty jako dělané.

4 porce

snadná příprava 20 minut

Přísady

Přísady

na recept Kuřecí prsíčka v těstíčku

Přísady:

50 g Solamyl bez lepku Dr. Oetker
50 g hladká mouka
2 KL sušené bylinky
sůl
pepř
česnek utřený (2 stroužky)
60 ml mléko polotučné
60 ml pivo světlé
1 ks vejce
30 g tvrdý sýr čedar, nastrouhaný
400 g kuřecí prsíčka

Ještě potřebujeme:

pánev
olej na smažení

preparation

příprava

1

Na přípravu v míse smícháme škrob s moukou, bylinkami, solí a pepřem. Přidáme česnek, mléko, pivo, vejce a sýr a důkladně vše promícháme.

2

Kuřecí prsíčka omyjeme a nakrájíme na proužky. Vložíme do těstíčka a necháme asi hodinu marinovat.

3

Poté smažíme v pánvi na rozpáleném oleji dozlatova. Pokládáme na ubrousky, abychom se zbavily přebytečného oleje.

Nutriční hodnoty na recept Kuřecí prsíčka v těstíčku

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 1093 kJ
261 kcal
611 kJ
146 kcal
Tuky 7.03 g 3.93 g
Sacharidy 10.33 g 5.77 g
Bílkoviny 37.08 g 20.72 g