COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Pavlova s ostružinami

(0)
0 0 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Letní pokušení

O nás 12 porcí

snadná příprava 20 minut

Přísady

Přísady

na recept Pavlova s ostružinami

Ještě potřebujeme:

plech na pečení (20 x 30 cm)
elektrický ruční šlehač

Na bezé:

4 ks bílek
špetka sůl
200 g cukr
2 balíčky Vanilínový cukr Dr. Oetker
1 zarovnaná PL Gustin bez lepku Dr. Oetker
2 PL ocet jablečný nebo vinný

Na náplň:

250 ml smetana ke šlehání 33%
1 balíček Smeta-fix Dr. Oetker
1 balíček Vanilkový cukr Dr. Oetker
250 g zakysaná smetana

Na ozdobení:

500 g ostružiny - očištěné

preparation

příprava

1

Na papír na pečení nakreslíme kruh (Ø 20 cm) a položíme ho na plech na pečení.

2

Na přípravu bezé v míse vyšleháme bílky se solí elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni dotuha. Postupně přidáme cukr a vanilínový cukr a šleháme asi 3 minuty, dokud se cukr zcela nerozpustí. Nakonec krátce zašleháme škrob s octem. Bezé naneseme na papír na pečení ve tvaru kruhu. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.

Elektrická trouba: 120 °C

Horkovzdušná trouba: 100 °C

Doba pečení: O nás 100 Minuty

3

Troubu vypneme a bezé necháme v troubě asi 20 minut sušit.

4

Na přípravu náplně vyšleháme smetanu se Smeta-fixem a vanilkovým cukrem elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni dotuha. Krátce metličkou vmícháme zakysanou smetanu a naneseme na vychladlé bezé.

5

Ozdobíme ostružinami a ihned podáváme.

Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek