COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Perníkové Cake pops

(0)
5 2 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Z Perníku Dr. Oetker můžete také připravit, nejen pro děti, cake pops pro každou příležitost. A děti vám rády pomohou zdobit!

35 - 40 ks

snadná příprava 50 minut

Přísady

Přísady

na recept Perníkové Cake pops

Ještě potřebujeme:

špejle

Na těsto:

1 balení Perník Dr. Oetker
400 ml voda
120 ml olej
100 g pomazánkové máslo bez příchuti

Na ozdobení:

1 balíček Poleva světlá Dr. Oetker
1 balíček Poleva tmavá Dr. Oetker
1 balení Zdobení pestré Dr. Oetker
1 balení Kuličky duhové Dr. Oetker

preparation

příprava

1

Na přípravu těsta smícháme směs s vodou a olejem podle návodu na obale. Těsto nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.

Elektrická trouba: 160 °C

Horkovzdušná trouba: 150 °C

Doba pečení: 30 Minuty

2

Po upečení necháme perník vychladnout.

3

Těsto rukou nadrobno nadrolíme do mísy, přidáme pomazánkové máslo a důkladně promícháme. Ručně tvoříme kuličky, které necháme v lednici vychladnout.

4

Polevy připravíme podle návodu na obale. U jedné polevy ustřihneme roh sáčku, konec špejle namočíme v polevě a ihned zapíchneme do kuličky. Dáme na chvilku vychladnout do lednice, aby poleva ztuhla.

5

Rozpuštěné polevy vlijeme do vyšší nádoby a ihned namáčíme kuličky na špejli, aby poleva neztuhla. Kuličky pomalu otáčíme, aby se poleva rovnoměrně roztekla, a ihned zdobíme. Zapíchneme do pěny nebo květináče a necháme opět v lednici ztuhnout.

Nutriční hodnoty na recept Perníkové Cake pops

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 519kJ
124kcal
1264kJ
302kcal
Tuky 7.74g 18.88g
Sacharidy 12.84g 31.32g
Bílkoviny 0.73g 1.78g

Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek