COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Perníkové cupcakes s karamelovým krémem

(0)
0 0 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

I klasický Perník Dr. Oetker překvapí originálním provedením s Naturamyl pudingem s karamelovou příchutí a skořicí. Vyzkoušejte to jinak! S nápadem…

12 porcí

snadná příprava 50 minut

Přísady

Přísady

na recept Perníkové cupcakes s karamelovým krémem

Na těsto:

1 balení Perník Dr. Oetker
400 ml voda
120 ml olej

Na krém:

1 balení Naturamyl Puding karamelový Dr. Oetker
250 ml mléko polotučné
200 g máslo změklé
100 g moučkový cukr
1 zarovnaná KL skořice mletá
1 KL Vanilková pasta Dr. Oetker

Na ozdobení:

1 balení Čokoládová srdíčka Dr. Oetker
2 KL skořice mletá

Ještě potřebujeme:

elektrický ruční šlehač
forma na muffiny
12 kusů papírové košíčky
cukrářský sáček s řezanou trubičkou

preparation

příprava

1

Na přípravu těsta smícháme směs s vodou a olejem podle návodu na obale. Těsto nalijeme do ¾ košíčků vložených do formy. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.

Elektrická trouba: 180 °C

Horkovzdušná trouba: 160 °C

Plynová trouba: 180 °C

Doba pečení: 20 minut

2

Na přípravu krému uvaříme puding s mlékem, bez cukru podle návodu na obale. Odstavíme a za občasného míchání necháme vychladnout.

3

Máslo s cukrem vyšleháme elektrickým ručním šlehačem na středním stupni dohladka a postupně přidáváme po lžících vychladlý puding. Nakonec přidáme skořici a vanilkovou pastu.

4

Krém naplníme do cukrářského sáčku a muffiny ozdobíme.

5

Cupcakes dozdobíme čokoládovými srdíčky a skořicí.

Nutriční hodnoty na recept Perníkové cupcakes s karamelovým krémem

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 1654 kJ
395 kcal
1156 kJ
276 kcal
Tuky 29.40 g 20.56 g
Sacharidy 30.97 g 21.66 g
Bílkoviny 2.94 g 2.05 g