COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Perníkové cupcakes s karamelovým krémem

(0)
0 0 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

I klasický Perník Dr. Oetker překvapí originálním provedením s Naturamyl pudingem s karamelovou příchutí a skořicí. Vyzkoušejte to jinak! S nápadem…

12 porcí

snadná příprava 50 minut

Přísady

Přísady

na recept Perníkové cupcakes s karamelovým krémem

Na těsto:

1 balení Perník Dr. Oetker
400 ml voda
120 ml olej

Na krém:

1 balení Naturamyl Puding karamelový Dr. Oetker
250 ml mléko polotučné
200 g máslo změklé
100 g moučkový cukr
1 zarovnaná KL skořice mletá
1 KL Vanilková pasta Dr. Oetker

Na ozdobení:

1 balení Čokoládová srdíčka Dr. Oetker
2 KL skořice mletá

Ještě potřebujeme:

elektrický ruční šlehač
forma na muffiny
12 kusů papírové košíčky
cukrářský sáček s řezanou trubičkou

preparation

příprava

1

Na přípravu těsta smícháme směs s vodou a olejem podle návodu na obale. Těsto nalijeme do ¾ košíčků vložených do formy. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.

Elektrická trouba: 180 °C

Horkovzdušná trouba: 160 °C

Plynová trouba: 180 °C

Doba pečení: 20 minut

2

Na přípravu krému uvaříme puding s mlékem, bez cukru podle návodu na obale. Odstavíme a za občasného míchání necháme vychladnout.

3

Máslo s cukrem vyšleháme elektrickým ručním šlehačem na středním stupni dohladka a postupně přidáváme po lžících vychladlý puding. Nakonec přidáme skořici a vanilkovou pastu.

4

Krém naplníme do cukrářského sáčku a muffiny ozdobíme.

5

Cupcakes dozdobíme čokoládovými srdíčky a skořicí.

Nutriční hodnoty na recept Perníkové cupcakes s karamelovým krémem

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 1654 kJ
395 kcal
1156 kJ
276 kcal
Tuky 29.40 g 20.56 g
Sacharidy 30.97 g 21.66 g
Bílkoviny 2.94 g 2.05 g
Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek