COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Rebarborové koláčky

(0)
0 0 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

Lahodné rebarborové koláčky s Creme VEGA Dr. Oetker a Třtinovým cukrem s rumovou příchutí Dr. Oetker.

asi 8 kusů

snadná příprava 20 minut

Přísady

Přísady

na recept Rebarborové koláčky

Na těsto:

500 g listové těsto
1 ks vejce

Na náplň:

1 balení Creme VEGA Dr. Oetker
1 balíček Třtinový cukr s rumovou příchutí Dr. Oetker
4 ks rebarbora řapík (pokrájený na proužky po vlákně)

Na posypání:

2 balíčky Třtinový cukr s rumovou příchutí Dr. Oetker

Ještě potřebujeme:

2 ks plech na pečení

preparation

příprava

1

Na přípravu koláčků na pomoučené pracovní ploše vyválíme listové těsto pomocí válečku na tenký plát. Z plátu vykrojíme kolečka o ø 15 cm. Přeneseme je na plechy vyložené papírem na pečení. Konce lehce zarolujeme dovnitř a dna na několika místech propícháme vidličkou. Okraje potřeme rozšlehaným vejcem pomocí štětce nebo mašlovačky.

2

Na přípravu náplně v míse vymícháme Creme VEGA s třtinovým cukrem dohladka a potřeme dna koláčků. Na povrch naneseme proužky rebarbory a posypeme třtinovým cukrem. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.

Elektrická trouba: 220 °C

Horkovzdušná trouba: 200 °C

Plynová trouba: 220 °C

Doba pečení: asi 40 minut

3

Koláčky necháme vychladnout.

Nutriční hodnoty na recept Rebarborové koláčky

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 1277 kJ
305 kcal
1319 kJ
315 kcal
Tuky 17.08 g 17.61 g
Sacharidy 30.23 g 31.16 g
Bílkoviny 4.87 g 5.02 g
Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek