COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Tapioca pearls, exotický bubble dezert

(0)
0 0 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

Připravte si doma bezlepkovou veganskou dobrotu z exotických perel tapioky!

4 porce

snadná příprava 70 minut

Přísady

Přísady

na recept Tapioca pearls, exotický bubble dezert

Na přípravu dezertu:

1 balíček Tapioca Pearls Dr. Oetker
500 ml kokosové mléko
2 PL rýžový sirup

Ještě potřebujeme:

dezertní poháry nebo dózy (menší uzavíratelné)

Dekorace:

2 ks mango zralé
sušený kokos (hoblinky)
květy jedlé

preparation

příprava

1

Obsah sáčku nasypeme do hrnce, přidáme 500 ml kokosového mléka a 2 PL rýžového sirupu.

2

Směs promícháme a necháme 1 hodinu nabobtnat.

3

Po uplynutí 1 hodiny, směs pozvolna (přibližně 10 minut) za stálého míchání přivedeme do varu a ještě 1 minutu povaříme na mírném ohni.

4

Perly tapioky během vaření zprůhlední a dezert zhoustne.

5

Hotový dezert rozdělíme do misek, ozdobíme ovocem a hoblinkami kokosu.

6

Dezert můžeme skladovat v menších uzavíratelných sklenicích nebo dózách v chladničce, aby si zachoval krémovou konzistenci (max. 3 dny).

Nutriční hodnoty na recept Tapioca pearls, exotický bubble dezert

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 1126 kJ
269 kcal
649 kJ
155 kcal
Tuky 15.83 g 9.10 g
Sacharidy 16.78 g 9.64 g
Bílkoviny 2.82 g 1.62 g
Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek