COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Tapioca pearls, exotický bubble dezert

(0)
0 0 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

Připravte si doma bezlepkovou veganskou dobrotu z exotických perel tapioky!

4 porce

snadná příprava 70 minut

Přísady

Přísady

na recept Tapioca pearls, exotický bubble dezert

Na přípravu dezertu:

1 balíček Tapioca Pearls Dr. Oetker
500 ml kokosové mléko
2 PL rýžový sirup

Ještě potřebujeme:

dezertní poháry nebo dózy (menší uzavíratelné)

Dekorace:

2 ks mango zralé
sušený kokos (hoblinky)
květy jedlé

preparation

příprava

1

Obsah sáčku nasypeme do hrnce, přidáme 500 ml kokosového mléka a 2 PL rýžového sirupu.

2

Směs promícháme a necháme 1 hodinu nabobtnat.

3

Po uplynutí 1 hodiny, směs pozvolna (přibližně 10 minut) za stálého míchání přivedeme do varu a ještě 1 minutu povaříme na mírném ohni.

4

Perly tapioky během vaření zprůhlední a dezert zhoustne.

5

Hotový dezert rozdělíme do misek, ozdobíme ovocem a hoblinkami kokosu.

6

Dezert můžeme skladovat v menších uzavíratelných sklenicích nebo dózách v chladničce, aby si zachoval krémovou konzistenci (max. 3 dny).

Nutriční hodnoty na recept Tapioca pearls, exotický bubble dezert

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 1126 kJ
269 kcal
649 kJ
155 kcal
Tuky 15.83 g 9.10 g
Sacharidy 16.78 g 9.64 g
Bílkoviny 2.82 g 1.62 g