COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Baking Powder

Solamyl

Prvotřídní jemný bramborový škrob Dr. Oetker Solamyl.

Tradiční kvalita, univerzální použití.

Na zjemnění těst, zahuštění omáček, přípravu náplní a dezertů i pro asijskou kuchyni.

Díky důkladnému výběru kvalitních surovin a pečlivé kontrole našeho výrobního procesu Vám garantujeme kvalitní jemný bramborový škrob Solamyl jako bezlepkový a vhodný pro vegany.

Originál je jen jeden.

Tip: Na zjemnění piškotového těsta nahraďte 1/3 hmotnosti mouky bramborovým škrobem Solamyl a uvidíte, jak krásně nadýchané těsto se Vám podaří.

Další tipy a recepty najdete na obale. 

 

 

Alergenní složky

Tento výrobek může obsahovat/obsahuje tyto alergeny (podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničná mouka, ovesné vločky, mléko, vejce, lupinová mouka, skořápkové plody.
Konkrétní alergenní složky jsou zvýrazněny velkými písmeny na obale ve složení.

Více informací o produktu

Množství: 200g