COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Baking Powder

Kypřicí prášek do pečiva

Kvalita prověřená již přes 100 let je pro Vás zárukou úspěchu při pečení.

Originál je jen jeden.

Kypřicí prášek do pečiva Dr. Oetker škrobový na 1/2 mouky.

Používáme při přípravě třeného, křehkého, piškotového těsta, perníků apod. Jednoduše rozmícháme v mouce a přidáme do těsta.

Kypřicí prášek do pečiva Dr. Oetker garantuje hospodyním úspěch v kuchyni již přes 100 let! S tímto produktem zakládal lékárník Dr. August Oetker svou firmu, kdy pod názvem Backin vyvinul v roce 1893 Kypřicí prášek do pečiva přesně na 1/2 kg mouky.

Kypřicí prášek do pečiva Dr. Oetker zaručuje, že Vaše těsto bude VŽDY kypré a nadýchané.

 

 

Alergenní složky

Tento výrobek může obsahovat/obsahuje tyto alergeny (podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničná mouka, ovesné vločky, mléko, vejce, lupinová mouka, skořápkové plody.
Konkrétní alergenní složky jsou zvýrazněny velkými písmeny na obale ve složení.

Více informací o produktu

Množství: 12g