COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Baking Powder

Kypřicí prášek do pečiva

Kypřicí prášek do pečiva Dr. Oetker garantuje hospodyním úspěch  v kuchyni již přes 100 let!

S tímto produktem zakládal lékárník Dr. August Oetker svou firmu, kdy pod názvem Backin vyvinul v roce 1893 Kypřicí prášek do pečiva přesně na 1/2 kg mouky.

Kypřicí prášek do pečiva Dr. Oetker zaručuje, že Vaše těsto bude VŽDY kypré a nadýchané.

 

 

Kypřicí prášek do pečiva (248 receptů)

Přísady Kypřicí prášek do pečiva

Alergenní složky

Tento výrobek může obsahovat/obsahuje tyto alergeny (podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničná mouka, ovesné vločky, mléko, vejce, lupinová mouka, skořápkové plody.
Konkrétní alergenní složky jsou zvýrazněny velkými písmeny na obale ve složení.

.

Nutriční hodnoty Kypřicí prášek do pečiva

100 G HOTOVÉHO VÝROBKU
Energie 334kJ
78kcal
Tuky 0.1g
Nasycený tuky 0g
Sacharidy 20g
cukr 0g
Bílkoviny 0.1g
Sůl 45.93g

Více informací o produktu.

Množství: 12g