COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Baking Powder

Solamyl

Jemný bramborový škrob bezlepkový

Solamyl Dr. Oetker je tradičním výrobkem a najde opravdu mnohostranné užití: můžete jej použít ke zjemnění koláčů a moučníků, k zahušťování ovocných šťáv i na přípravu asijské kuchyně.

Díky důkladnému výběru kvalitních surovin a pečlivé kontrole našeho výrobního procesu Vám garantujeme kvalitní jemný bramborový škrob Solamyl jako bezlepkový.

Tip: Maso v těstíčku - vyzkoušejte netradiční těstíčko, uvidíte jak křehké masové kousky připravíte.

Přísady: 400 g kuřecího masa nakrájeného na kousky, 50 g Solamylu Dr. Oetker, 1 vejce, špetka soli

Příprava: Vejce smícháme se solí a Solamylem. Maso ve směsi obalíme a osmažíme.

 

 

Alergenní složky

Tento výrobek může obsahovat/obsahuje tyto alergeny (podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničná mouka, ovesné vločky, mléko, vejce, lupinová mouka, skořápkové plody.
Konkrétní alergenní složky jsou zvýrazněny velkými písmeny na obale ve složení.

Více informací o produktu.

Množství: 200g