COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Baking Powder

Pavlova dort

Neodolatelná kombinace křehkého sněhového těsta, malinového krému a čerstvého ovoce s originálním příběhem.

Dort je pojmenovaný po slavné ruské primabaleríně Anně Pavlovové, která v letech 1926 a 1929 navštívila Austrálii a Nový Zéland. Šéfkuchař hotelu Wellington se inspiroval její načechranou baletní sukní a připravil křehký dort ze šlehaných bílků ozdobený šlehačkou a ovocem. 

Dopřejte si i Vy tuto světovou specialitu. Příprava Pavlova dortu Dr. Oetker je tak jednoduchá, že ji zvládne opravdu každý. Jistota a garance dokonalého výsledku!

Pomalým pečením, tzv. sušením, získává Pavlova křehký a rozpraskaný povrch, ale měkký a vláčný vnitřek.

Příprava je rychlá a jednoduchá. Na korpus přidáme pouze 150 ml vody a vyšleháme. Na malinový krém přidáme 400-500 ml smetany ke šlehání a vyšleháme.

A navíc je neuvěřitelně variabilní! Vytvořte si dezert podle vlastní fantazie nebo se nechte inspirovat naším receptářem! Nyní ho najdete v každém výrobku Pavlova dortu.

Přejeme Vám příjemné kreativní pečení.

 

 

Alergenní složky

Tento výrobek může obsahovat/obsahuje tyto alergeny (podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničná mouka, ovesné vločky, mléko, vejce, lupinová mouka, skořápkové plody.
Konkrétní alergenní složky jsou zvýrazněny velkými písmeny na obale ve složení.

Více informací o produktu.

Množství: 420g