COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Baking Powder

Pavlova dort

Dopřejte si i Vy tuto světovou specialitu.

Neodolatelná kombinace křehkého sněhového těsta, malinového krému a čerstvého ovoce. Dort je pojmenovaný po slavné ruské primabaleríně Anně Pavlovové, která v letech 1926 a 1929 navštívila Austrálii a Nový Zéland. Šéfkuchař hotelu Wellington se inspiroval její načechranou baletní sukní a připravil křehký dort ze šlehaných bílků ozdobený šlehačkou a ovocem.

Příprava Pavlova dortu Dr. Oetker je tak jednoduchá, že ji zvládne opravdu každý. Pomalým pečením, tzv. sušením, získává Pavlova křehký a rozpraskaný povrch, ale měkký a vláčný vnitřek.

Příprava je rychlá a jednoduchá. Na korpus přidáme pouze 150 ml vody a vyšleháme. Na malinový krém přidáme 400 - 500 ml smetany ke šlehání a vyšleháme. Jistota a garance dokonalého výsledku!

A navíc je neuvěřitelně variabilní! Vytvořte si dezert podle vlastní fantazie nebo se nechte inspirovat naším receptářem! Nyní ho najdete v každém výrobku Pavlova dortu. Přejeme Vám příjemné kreativní pečení.

 

 

Přísady Pavlova dort

Alergenní složky

Tento výrobek může obsahovat/obsahuje tyto alergeny (podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničná mouka, ovesné vločky, mléko, vejce, lupinová mouka, skořápkové plody.
Konkrétní alergenní složky jsou zvýrazněny velkými písmeny na obale ve složení.

.

Nutriční hodnoty Pavlova dort

Jedna porce odpovídá: 89 g
100 G HOTOVÉHO VÝROBKU 1 PORCE HOTOVÉHO VÝROBKU: %*
Energie 1220kJ
292kcal
1086kJ
260kcal
13%
13%
Tuky 14g
12g
17%
Nasycený tuky 9.1g
8.1g
40%
Sacharidy 38g
34g
13%
cukr 35g
31g
34%
Bílkoviny 2.6g
2.3g
5%
Sůl 0.08g
0.07g
1%

Více informací o produktu.

Množství: 420g